Prikolica iz LEGO kock
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Da, prav ste prebrali, tukaj je počitniška prikolica iz kock Lego, ki so jo v čast 130-letnici počitnikovanja v prikolicah sestavili pri Bright Bricks. Pri uresničevanju projekta, ki se je zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov kot največja prikolica iz kock Lego na svetu, je sodelovalo 12 ustvarjalnih ljudi, ki so porabili več kot 12 tednov, da so iz 215.158 kock sestavili, kar so si začrtali.

Če vas zanima, kako je videti največja počitniška prikolica iz kock Lego na svetu, berite dalje … V čast počitnikovanju v prikolicah so pri Bright Bricks iz 215.158 kock sestavili največjo počitniško prikolico iz kock Lego na svetu. Pri projektu je sodelovalo 12 kreativcev, ki so v 12 tednih ustvarili kopijo ikonične “teardrop” počitniške prikolice. Pri tem so upoštevali vsak, še tako majhen detajl, vključujoč korito s tekočo vodo, delujočo električno napeljavo, posteljo, kuhinjski kot, hrano in hladilnik.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

V nadaljevanju preverite, kakšna je notranjost največje počitniške prikolice iz kock Lego na svetu, ki se je zapisala v Guinnessovo knjigo svetovnih rekordov in bo odslej razstavljena v narodnem razstavnem centru v Birminghamu v Veliki Britaniji.

Prikolica iz LEGO kockOdpri galerijo
Strto srce na grafu Tako je videti na grafu, če vam kdo stre srce Pravila obnašanja v erotičnih trgovinah 10 pravil obnašanja v erotični trgovini Umetniške slike prodane za bizarne vsote Slike vprašljive umetniške vrednosti prodane za bizarne zneske Bordanje po zasneženih ulicah New Yorka Bordanje po ulicah New Yorka · ·