Kuhinjske polomije epskih razsežnosti
V zraku · buzz buzz

Vsakomur se v kuhinji pri pripravi hrane kdaj zalomi, a takšne kuharske polomije, kot jim boste priča v nadaljevanju, presegajo vse meje nesposobnosti. Da ne boste mislili, da ste edini, ki se vam kdaj kaj ponesreči. Ravno nasprotno. V primerjavi s temi kuharskimi analfabeti se boste počutili pravi kuharski mojster, pa naj ste še tak amater. Predstavljamo vam največje kuharske polomije vseh časov, ki vas bodo dodobra nasmejale.

Včasih nam kljub trudu in vnemi ne uspe pripraviti obroka tako, kot smo upali. Velikokrat nas zavedajo privlačne fotografije hrane na spletu, ob katerih je priložen preprost recept, ki se vsaj na papirju zdi preprost, a ko potem zagrizemo v pripravo, hitro spoznamo, da je avtor tega recepta verjetno kar nekaj časa pilil tehniko priprave te jedi, da mu je uspela. In medtem ko je sam končal z estetsko dovršenim obrokom, sami obupavamo nad svojimi kuharskimi sposobnostmi. Nekateri to obrnejo na šalo in svoje neuspehe na veselje drugih delijo na spletu.

PREBERITE ŠE: Otroške risbe z odraslo vsebino

Tudi v kuhinji velja pravilo, da vaja dela mojstra, zato nikar prehitro ne obupajte, četudi imate za sabo kuharsko polomijo epskih razsežnosti, kot jih boste spoznali v nadaljevanju. Čeprav dvomimo, da greste lahko v tako skrajnosti kot ti kuharski nepoznavalci, saj se morate za takšne kuharske katastrofe prav potruditi. Za vas vedno ostaja upanje, za te kuharje pa si tega ne upamo trditi. Ti bi se verjetno štedilniku in pečici morali izogibati, in to kar v širokem loku.

Kuhinjske polomije epskih razsežnostiOdpri galerijo
One of those days 3 - Candide Thovex Candide Thovex – One of those days 3: epska vožnja na smučeh Prestopno leto Prestopno leto: vse, česar niste vedeti o prestopnem letu Neprimerne otroške risbice Otroške risbe z odraslo vsebino Intimni portreti Iubiri Urbane: ljubeči trenutki parov, ujeti v objektiv