Kickstarter polomije
V zraku · buzz buzz

Na Kickstarterju, platformi za množično financiranje, se dnevno pojavi kup novih projektov. Vsi nimajo te sreče, da bi bili na koncu uspešni. A tako kot so na Kickstarterju pogoreli ti projekti, pogorijo le redki. Oglejte si največje polomije na Kickstarterju.

Kickstarter je odskočna deska za številne inovativne projekte. Pogosto pa se tam znajdejo tudi bizarni projekti, ki, vsaj nekateri, čudežno vžgejo (tak primer je krompirjeva solata), po drugi strani pa naletimo tudi na takšne, ki pogorijo na celi črti. Nekateri upravičeno, drugi spet neupravičeno.

PREBERITE ŠE: Najboljše kampanje na Kickstarterju v letu 2015

V nadaljevanju si oglejte projekte, ki so se na Kickstarterju vsaj po finančni plati in številu podpornikov naravnost osramotili.

To so največje polomije na Kickstarterju:

Spust po bob stezi v Sarajevu. Slovenec posnel drzen spust s kolesom po zapuščeni olimpijski bob stezi v Sarajevu Bizarni izumrli poklici Izumrli poklici: bizarni poklici, ki (na srečo) ne obstajajo več Bizarna pravila za Playboyeve zajčice, ki živijo v Playboyevem dvorcu. Skrivna pravila, ki v Playboyevem dvorcu veljajo za Playboyeve zajčice ''Grška tragedija'' Prava grška tragedija: medene tedne je preživela sama, ker mož ni dobil vize