cover-mileniumfalcon-lego
V zraku · buzz buzz

Ste ljubitelj ali ljubiteljica kultne filmske sage Star Wars? Morda gojite tudi strast do sestavljank? Če ste na obe vprašanji odgovorili pritrdilno, se močno primite, saj so pri Legu naredili pravo poslastico za vas. Največjo do zdaj.

Vesoljsko plovilo Millenium Falcon sta upravljala Han Solo in njegov kosmati prijatelj Chewbacca.

Pri Legu obeležujejo 10. obletnico prvega modela, ki ga je sestavljalo 5200 koščkov. Zdaj pa vas čaka neverjetnih 7541 koščkov, iz katerih boste sestavili originalno plovilo iz filma The Empire strikes back ali pa ga z nekaj triki spremenili v novejšega iz filma The Force awakens. Na ladji bodo prisotni tudi vsi udeležence Falcona iz trilogije, in sicer Han Solo, Chewbacca, princesa Leia, robot C-3PO ter Rey, Finn in BB-8, ki so tam nastopili v nadaljevanju sage. 7541 koščkov najbrž pomeni nemalo ‘skravžljanih’ živcev in pogrizenih nohtov, saj pri Legu niso izpustili niti ene podrobnosti, a tako boste morda prvič dobili pravi vpogled v kultno plovilo.

Na prodajne police pride 1. oktobra, tako da že imamo nov način, kako si bomo krajšali mrzle zimske večere. Se pa pri Legu glede sestavljanke Millenium Falcon niso držali nazaj s ceno, saj stane 675 evrov.

Galerija – Nora sestavljanka Lego za ljubitelje sage Star Wars

Nora sestavljanka Lego za ljubitelje sage Star WarsOdpri galerijo

1000x500 Neverjetno! Katera je mama in katera je hči? 84540266 Najbolj bizarne krste na svetu Najboljše šolske potrebščine 2017 Najboljše šolske potrebščine 2017 ·