Plezalni center - Ljubljana
V zraku · trend

Pred dnevi je vrata odprl sodobni in največji športno-plezalni center, kjer se med drugim nahaja najvišja umetna stena pri nas.

Plezalni center Ljubljana je uresničil sanje vseh tistih plezalnih navdušencev, ki o plezalnem domu sanjajo že dolgo. Gre za urbano različico naravnih plezalnih sten, nahaja se v zelenem predelu ljubljanskega Štepanjskega naselja, gre pa za projekt zanesenjakov, ki so verjeli, da je objekt, namenjen športnemu plezanju, v Sloveniji nujno potreben.

Plezalcem, tako tistim ”resnim” kot onim, ki bi se s plezanjem radi spoznali, je na voljo 1280 m2 plezalnih površin z visokimi (do 17 metrov) in balvanskimi (nizkimi) stenami s smermi različnih težavnostnih stopenj. S sedemnajstimi metri je stena tudi najvišja umetna stena pri nas.

Pa še to. Od danes pa do 15. decembra potekajo v Plezalnem centru Ljubljana dnevi odprtih vrat in vabijo k brezplačnemu preizkusu plezalnih smeri.

Plezalni center - LjubljanaOdpri galerijo
Skrinja polna zgodb Mariborska trgovinica z izdelki domače obrti Candy-cane-red-white-Christmas-table Pripravite se na božične praznike in božično dekoracijo Klepet s hišnim ljubljenčkom Klepetajte s hišnim ljubljenčkom, medtem ko vas ni doma Nakit iz blaga Nakit iz blaga iranske oblikovalke