Česa se pri seksu najbolj bojimo?
V zraku · buzz buzz

So tudi pri vas prisotni strahovi pri seksu? Čeprav se tako moški kot ženske rade predajajo seksu, imajo v zvezi z njim kar nekaj strahov. Preverite, s kakšnimi strahovi in neprijetnimi mislimi se ukvarjamo pred in med seksom. To so največji strahovi pri seksu!

Česa se pri seksu najbolj bojimo? Vsi, pa naj smo še tako samozavestni, imamo v postelji dileme in probleme, a tega pač ne razglašamo vsepovprek. Moški v nasprotju z ženskami o tem ne govorijo odkrito pred prijatelji, kot je praksa pri ženskah, moški tudi ne bi priznali težav, pa če bi jim zvijali roko. Zadnja stvar, ki si jo vsak moški namreč želi, je, da bi ženska dvomila o njegovih sposobnostih.

V nadaljevanju si lahko ogledate izsledke zanimive raziskave, ki so jo opravili na dva tisoč ljudeh iz Evrope in ZDA. Te so prosili, naj na lestvici od 1 do 10 ocenijo posamezen strah, povezan s seksom. Rezultati vas bodo presenetili!

PREBERITE ŠE: 3 vrste seksa, ki bi jih moral prakticirati vsak par

Naš največji strah je, da ima partner spolno prenosljivo bolezen, sledi mu strah, da bo med seksom počil kondom in bo ženska nenačrtovano zanosila, tretji strah, povezan s seksom, ki mu dajemo največ teže, pa je, da bo naše golo telo razočaralo partnerja. Šele nato je strah, da partner ne bo doživel orgazma oz. ne bo zadovoljen. Ko strahove pogledamo pobliže, pa se izkaže, da je moške najbolj strah, da bo imela ženska spolno prenosljivo bolezen, ženske na drugi strani pa (nekoliko presenetljivo), da partner ne bo želel nositi kondoma. Ko pridemo do telesnih negotovosti, moške najbolj skrbi, da je njihov penis premajhen, ženske (in tudi moške) pa, da bodo njihove sramne dlake odbile partnerja. Drugo zanimivo statistiko si lahko ogledate v infografikah.

Največji strahovi pri seksu: česa se pri seksu najbolj bojimo?

Največji strahovi pri seksuOdpri galerijo
kakogaobnoreti Kako ga obnoreti — moškega, ki ti je všeč? Najbolj smešni trenutki na Euro 2016 Euro 2016: najbolj smešni video trenutki na EP v nogometu 2016 Serija Tutti Frutti Tutti Frutti – dekle, ki se spreminja v sadež! Genialni primeri gverilskega oglaševanja Gverila marketing: marketinške miniature v trgovinah · ·