nakefit-stick-on-soles-barefoot-designboom-fullheader
Utrip mesta · moda

Ljubitelji plaže, veselite se! Zdaj se boste lahko sprehodili po plaži, ne da bi vam vroč pesek ožgal stopala. Italijansko podjetje je namreč ustvarilo lepljive podplate, ki varujejo stopala, medtem ko vi plezate po skalah in se kopate v morju. Predstavljamo Nakefit.

Nakefit so nepremočljivi in na ureze odporni hipoalergenski podplati iz gume. Odporni so tudi na toploto, kar pomeni, da so idealni za hojo po peščenih plažah. Alternativa klasičnim japonkam ne drsi, na podplate pa si jo lahko prilepite in odlepite večkrat. Podplate Nakefit lahko nosite tudi v bazenu, ščitijo namreč pred raznimi okužbami in bradavicami. Z njimi pa lahko hodite ‘bosi’ tudi po ulici.

PREBERITE ŠE: THERMACELL BACKPACKER: NAJBOLJŠA ZAŠČITA PRED KOMARJI

Nakefit trenutno zbira sredstva na platformi za množično sofinanciranje Kickstarter, svoj cilj pa so že pošteno presegli. Podplati so tako na voljo v črni, roza in svetlo modri barvi. Za 30 evrov boste prejeli 10 parov ženski podplatov, že za 90 evrov pa boste prejeli družinski paket (30 parov: 10 moških, 10 ženskih, 10 otroških).
Nakefit bodo dostavljali povsod po svetu, zato nikar ne oklevajte!

Galerija – Nakefit: stick-on podplati

Nakefit: "stick-on" podplatiOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Najboljše ročne ure iz titana 71NVCNiPZBL._SL1500_ Najboljši moški čevlji za v vodo 1000-500-citymagazine-cover Kaj obleči poleti, da skrijemo madeže potu? 1000-500-citymagazine-cover Vintage Applovi športni copati zdaj na dražbi · · · ·