PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda

Božični in novoletni čas je čas rdeče, zelene, zlate in bele barve. Vsaka izmed njih ima svoj pomen in sporočilo, skupaj pa ustvarjajo pravšnje praznično vzdušje in dobrodejno vplivajo na duha. Ali ste vedeli, da nošenje rdečega spodnjega perila med prazniki prinaša srečo v prihajajočem letu, kot darilo pa rdeče spodnje perilo obdarovancu obljublja bogato in zadovoljno letino na vseh področjih? V veleblagovnici Nama se tega dobro zavedajo, zato nas vabijo v svoj svet seksi spodnjega perila in parfumov.

Preden pa se odpravimo po nakupih, nas na Naminem blogu vabijo, da preberemo modno abecedo zapeljivega, trendi, seksi, udobnega in zanimivega spodnjega perila izpod peresa Tjaše Kokalj.

Veleblagovnica Nama slovi po pestrem izboru perila najbolj priznanih blagovnih znamk ter po izkušenih prodajalkah, ki nam bodo zagotovo pomagale najti pravi kos zase ali za darilo.

PREBERITE ŠE: Najlepše božično darilo: sestrice pod jelko pričakal bratec

Za piko na i nas v veleblagovnici Nama čaka še svet parfumov, ki nam dvignejo samozavest in nas naredijo še privlačnejše. Dovolimo si prefinjeno plastenje različnih vonjev, s čimer bomo ustvarili povsem nove vonjave. Kapljico strasti lahko tako kanemo na zapestje, prš svežine pa na zatilje. V kombinaciji s čisto in negovano kožo bo parfum, ki bomo odnesli s seboj domov, postal naš podpis in zaveznik.

P.s.: Da bo odločitev lažja, nas do 24. decembra v veleblagovnici Nama čaka praznični 20 odstotni popust na perilo in spalni program, do 13. decembra pa so nam za 15 odstotkov znižali tudi parfume, toaletne vodice in vodice za po britju.

Srbeči pulover Kako popraviti pikajoč pulover, da bo sanjsko mehak? Crep Protect - impregnacijski sprej proti umazaniji in tekočini Crep Protect – ultimativna zaščita za čevlje v obliki spreja C&A kolekcija pomlad/poletje 2016 C&A z novo kolekcijo za pomlad/poletje 2016 Melvita Melvitina praznična darila: naj se želje uresničijo ·