Hollywood je postal Hollyweed.
V zraku · buzz buzz

V letu 2017 je znameniti napis Hollywood postal Hollyweed. Šalo si je privoščil neznani storilec, poteza pa je po vsej verjetnosti v luči legalizacija marihuane za lastno uporabo, ki so jo v Kaliforniji legalizirali pred kratkim.

Znameniti napis Hollywood, ki se nahaja na hribu Mount Lee in se od leta 1923 dviga nad znamenito mestno četrtjo v Los Angelesu, je sredi noči 1. januarja 2017 neznani storilec prečrkoval v Hollyweed.

PREBERITE ŠE: Forbes: najbolj preplačani igralci v Hollywoodu 2016

Ne gre za prvi primer tovrstnega vandalizma. Prvega so zabeležili že 1. januarja leta 1976, zanj pa je bil odgovoren Daniel N. Finegood. Tudi Slovenci imamo svoj napis Hollywood, in sicer na Sabotinu nad Novo Gorico, ki ga neznanci občasno spremenijo.

Galerija – Hollywood spremenili v Hollyweed:

Hollywood je postal Hollyweed.Odpri galerijo
Ljudje, ki so v letu 2016 postali slavni s pomočjo interneta Ljudje, ki so v letu 2016 postali slavni s pomočjo interneta Pivo Shower Beer Shower Beer – pivo, namenjeno pitju pod tušem gallery_movies-anchorman-08 Zakaj bi morali spati v hladni spalnici? Najlepši posnetki z droni 2016 Najboljše fotografije iz zraka 2016, posnete z droni · · ·