Petdeset odtenkov teme je največkrat ogledan napovednik vseh časov.
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · film

Si si že ogledal/-a napovednik za Petdeset odtenkov teme? Vsi tisti, ki ste dejali, da je Petdeset odtenkov sive zgolj muha enodnevnica, se boste morali ugrizniti v jezik, kajti filmska franšiza, posneta po erotični trilogiji Petdeset odtenkov pisateljice E. L. James, ruši vse pred sabo. Napovednik za drugi film, Petdeset odtenkov teme, je namreč postal največkrat ogledani filmski napovednik v prvih 24 urah. S trona je vrgel napovednik za film Vojna zvezd: Sila se prebuja. Če vemo, da ima vesoljska franšiza Vojna zvezd ogromno bazo tako zvestih kot gorečih oboževalcev, je dosežek še toliko bolj impresiven. Preveri, kolikokrat je bil ogledan napovednik za Petdeset odtenkov teme v prvih 24 urah in za koliko ogledov je izboljšal rekordno znamko. Si tudi ti pripomogel/-a k rekordu?

Filmski napovednik za Petdeset odtenkov teme je postavil rekord v številu ogledov. Postal je namreč največkrat ogledani napovednik v roku 24 ur na kanalu v zgodovini (ta zgodovina traja od leta 2005, ko je nastal kanal YouTube). V enem dnevu je zbral kar 114 milijonov ogledov, kar je dva milijona več kot napovednik za film Vojna zvezd: Sila se prebuja (112 milijonov), ki je rekord držal od oktobra 2015, ko ga je vzel dražilniku za istoimenski film (88 milijonov ogledov).

Že v prvi uri je samo na uradni Facebookovi strani franšize Fifty Shades napovednik za Petdeset odtenkov teme zbral 2,5 milijona ogledov. Za primerjavo, napovednik Petdeset odtenkov sive je za preboj magične meje 100 milijonov ogledov potreboval cel teden.

PREBERITE ŠE: Trilerski napovednik filma Petdeset odtenkov teme je boljši od izvirnika

Aktualni rekorder, Petdeset odtenkov teme, je nadaljevanje filma Petdeset odtenkov sive, ki je po svetu kljub poraznim kritikam zaslužil 571 milijonov ameriških dolarjev. Po vsej verjetnosti bo drugi del erotične trilogije, posnete po pogrošnih romanih E. L. James, prinesel še več denarja, upamo pa si trditi, da ne bo zrušil znamke, ki jo je postavil zadnji film iz serije Vojna zvezd, ki je po svetu zaslužil kar 2 milijardi ameriških dolarjev. Ali pač? Tajming je pravi. Za valentinovo 2017 bo namreč naše čute razvnelo nekaj za odtenek temnejšega. Če še ne veš, kaj, si le oglej napovednik za Petdeset odtenkov teme.

Naj še dodamo, da je bil film Petdeset odtenkov sive drugi najbolj gledan film leta 2015 v Sloveniji (skupno si ga je ogledalo 136.370 gledalcev), premagal ga je le animirani film Minioni.

Kako se bo odrezal film Fifty Shades Darker, bo jasno čez slabo leto in pol.

Prihaja Petdeset odtenkov teme.Odpri galerijo

Zobna ščetka namesto AirPods slušalk. Namesto brezžičnih slušalk AirPods so v test dobili zobni ščetki! Testiranje slovenske lopate z driftanje. Slovenci s Caddyjem driftali s pomočjo lopat slovenske izdelave Dvojniki animiranih likov Dokaz, da priljubljeni animirani liki živijo med nami! Življenjske modrosti 24 življenjskih lekcij 100-letnika za lepše življenje · · · · · · ·