Naptime: pametna spalna maska za najboljši spanec na svetu
V zraku · tehnologija

Naptime je pametna spalna maska, ki vam bo omogočila najboljši spanec na svetu. Za optimalno delovanje izkorišča EEG-tehnologijo, ki spremlja vašo možgansko aktivnost ter vas zbudi v fazi rahlega spanca. Z masko Naptime se nikoli več ne boste zbudili utrujeni in slabovoljni.

Imate tudi  vi ob predirnem zvoku budilke velikokrat občutek, kot bi vas nekdo polil z mrzlo vodo? Pametna spalna maska Naptime bo neprijetnim budnicam naredila konec. Ne samo, da vas zbudi ob spremljavi vaše najljubše pesmi, ampak zaradi vgrajene EEG-tehnologije dobro ve, kateri trenutek je najbolj optimalen za prekinitev vašega spanca. Maska namreč meri možgansko delovanje in uporabnika zbudi takrat, ko je v lahki fazi spanja. Zaradi slednjega je maska odlični pripomoček za dremež: preprečila bo, da bi iz kratkega, 20-minutnega dremeža zdrsnili v globok spanec, hkrati pa vas bo zbudila takrat, ko bodo vaši možgani že nekoliko spočiti.

PREBERITE ŠE: Kissenger: poljubljanje na daljavo še nikoli ni bilo tako resnično

Ni pomembna zgolj zadostna količina spanca, temveč veliko razliko naredi tudi trenutek zbujanja. Če se zbudite v napačnem trenutku, to je v globoki fazi spanja, se boste težje zbudili, bolj boste slabovoljni in več časa boste potrebovali, da se boste aktivirali.

Maska takšne neprijetnosti prepreči. Poleg že omenjenih dobrih lastnostih pametne maske Naptime pa še to: maska je izjemno udobna in nemoteča, saj je obložena z mehko spominsko peno, poleg tega pa v trenutku, ko uporabnik zaspi, vključi zvok belega šuma, ki pomirja in sprošča.

Amazon želi v nebo poslati cepelina Leteče skladišče – Amazon po dronih v nebo dviga še cepelin shutterstock_380309914 CES 2017: kaj nam bo prinesel največji tehnološki dogodek leta CES 2017 – Las Vegas Robotska obleka Hankook Mirae Method-2 Hankook Mirae Method-2: robotske obleke niso več znanstvena fantastika Lebdeči Bluetooth zvočnik LG PJ9 LG PJ9 – lebdeči brezžični zvočnik, ki se polni sam · · ·