Hlače za dremež Naptuckets
Utrip mesta · moda

Ste vedeli, da to, kar imamo na sebi, vpliva na to, kako se počutimo? Ali obstaja kaj še bolj udobnega kot trenerka? Obstaja! Hlače za dremež Naptuckets. Hlače, ustvarjenje posebej za poležavanje, dajejo občutek, kot bi ležali na mehki postelji, in to ne glede na to, kam ste posadili svojo zadnjico. Čeprav gre za hlače, ki so prvotno namenjene počitku, v njih lahko mirno počnete tudi kaj drugega.

Tako, pa imamo hlače za prav vsako priložnost. Za gala dogodke, za vadbo, za doma, za spanje … Loung County je zdaj zapolnil še vrzel za čas dremanja, ki postaja vse pomembnejši del v našem življenju, saj se počasi otresa slabega slovesa, da je le za lene ljudi. Krepčilen dremež namreč pomaga pri pomnjenju in kognitivnih funkcijah in ga priporočajo tudi strokovnjaki. Toda krepčilen je le, če se ga lotimo pravilno.

PREBERITE ŠE: Slana nevesta vstala iz Mrtvega morja

Bombažne hlače za dremež Naptuckets iz diamantno prešite tkanine, ustvarjene posebej za krepčilen spanec, lahko pri tem močno pomagajo, saj omogočajo, da je dremež karseda kakovosten in da se poležavanje v njih občuti kot ležanje v mehki postelji, ne glede na to, na čem ležite. Svoj par lahko naročite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Hlače za dremež Naptuckets Odpri galerijo

Peresno lahki bulerji Dr. Martens (DM Lites) DM Lites – peresno lahki bulerji Dr. Martens Inovativna jopa adidas Z.N.E. Hoodie, na katero prisega tudi Goran Dragić Gucci superge Web and Snake Gucci AW16 – superge in slip-on čevlji za jesen 2016 Superge Adidas Terrex Agravic GTX Adidas Terrex Agravic GTX – superge s profilom pnevmatike MTB · · · ·