naravno kopališče -foto Dunja Wedam, arhiv CID
Utrip mesta · destinacija

Ljubitelji vodnega športa se boste gotovo z veseljem podali v naravno kopališče Pri Lajštu v Idrijski Beli, kjer vas čakajo kristalno čista voda ter lepa bera aktivnosti.

Kopanje, odbojka na mivki, namizni tenis, košarka, prostori za piknik in še kaj se ponuja sotočje Idrijce in Belce, kjer se nahaja priljubljeno in znano kopališče Pri Lajštu ali Idrijska Bela, ki spada med najboljša naravna kopališča v Sloveniji.

PREBERITE ŠE: NARAVNA KOPALIŠČA V SLOVENIJI: NARAVNO KOPALIŠČE NA REKI NADIŽI

Tu se lahko kopate v kristalno čisti vodi ali igrate odbojko na mivki na urejenem igrišču. Na voljo je tudi majhno igrišče za tiste, ki radi mečejo na koš. Poskrbljeno je tudi za namizni tenis, saj sta na voljo dve mizi za igranje. Lahko pa se zgolj okrepčate na pijači v baru. Za tiste, ki bi si radi pripravili piknik, nudijo tudi najem lesenih jurčkov.

naravna kopališča v sloveniji naravno kopališče na reki nadiži Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče na reki Nadiži 12375063_893132237389673_2092494443747214840_o Tropical Islands: ‘Odbit’ nemški tematski park Groups-of-sharks-make-the-drop-that-extra-bit-intimidating.-Photo-by-geekstyleguide.com_ copy 10 najrazburljivejših in najnevarnejših vodnih toboganov na svetu Najlepši zasebni otoki 2017: Peter Island Resort & Spa, Britanski deviški otoki Najlepši zasebni otoki 2017 · ·