Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green Resortu
Utrip mesta · destinacija

Zeleno doživetje v objemu reke Drave, gozdov in barvite Koroške ponuja vse, kar v modernem svetu človek potrebuje, da se počuti povezanega z naravo ter si s tem umiri tempo svojega življenja. V neposredni bližini naravnega kopališča v Green Resortu so nameščene lesene hiške, ki vabijo vse, ki si želijo oddiha v sozvočju z naravo.

Osvežitev v naravnem kopališču Green Resort ponuja naravno plavalno jezero, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi. Zaplavate lahko med lokvanji, skočite iz pomola ali pa se predajate sončnim žarkom na zeleni plaži. Nihče ni nikoli prestar, da bi se spustil po toboganu. V vodnem parku se lahko zabavate ves dan, čofotanje in skakanje s pomolov je dobrodošlo.
Za vse, ki želijo samo uživati na sončku ob vodi, pa je na voljo velika terasa, kjer vam nudijo razne prigrizke in osvežitev na tisoč in en način – trendovski sladoledni okusi, osvežilne limonade in božanske ledene kave.

PREBERITE ŠE: NARAVNA KOPALIŠČA V SLOVENIJI: GRAJSKO KOPALIŠČE NA BLEDU

Glamping

Lesene hišice, ki so postavljene med koruzna polja, spominjajo na stare lesene mline na vodi, ki so nekoč obratovali na Dravi. V celoti izdelane iz lesa nam dajejo občutek topline in udobja. Okrogla okna in steklena vrata, ki se odpirajo v naravo,  dajejo pridih romantike in s tem je namestitev zagotovo nekaj posebnega.
V klimatiziranih hiškah lahko prespijo 4 osebe, saj ima hiška v spodnjem delu zakonsko posteljo, v gornji etaži pa dodatno posteljo za 2 osebi. Privoščite si lahko okusen zajtrk, ki vam ga postrežejo na terasi vodnega parka.
“Luštne” vabijo vse, ki želijo preživeti oddih v zeleni oazi, vse, ki se želijo prebujati v miru in tišini, in vse, ki želijo občudovati sončni zahod v rahlem pozibavanju viseče mreže.

Galerija – Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green Resortu

Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green ResortuOdpri galerijo
Najboljše plaže za otroke na Hrvaškem 7+ sanjskih plaž za družine z otroki na Hrvaškem giphy10 Koliko napitnine pustiti v različnih državah? 11zipworld2606c London bo dobil najhitrejši urbani zipline na svetu cape-point-outer-banks-north-carolina-NCISLAND0617 (1) V Atlantskem oceanu se je pojavil nov otok · · · · ·