20160804_120948
Utrip mesta · destinacija

Med naravna kopališča v Sloveniji spada tudi naravno kopališče v kampu Menina, kjer se lahko ohladite v čisti alpski lepotici Savinji ali pa v jezeru.

Kamp Menina se nahaja stran od prometa in cest, tik ob čisti alpski reki Savinji. Če torej želite, da vas ohladi in osveži narava, potem lahko izbirate med namakanjem v reki Savinji ali pa v jezeru. Plavanje, vodni športi in ribolov so tako na voljo v kampu samem. Prijazno osebje in prijetno vzdušje, dajejo kampu Menina osebno noto, zaradi česar bodo vaše počitnice nepozabne.

PREBERITE ŠE: NARAVNA KOPALIŠČA V SLOVENIJI: NARAVNO KOPALIŠČE V GREEN RESORTU

Tik ob kampu je tudi športni park z vsemi vrstami športnih igrišč, ob jezeru pa lahko uživate v savni ali na masaži. Poskrbljeno je tudi za najmlajše, v kampu se namreč nahaja indijanska vas Kokopeli.

Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green Resortu Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green Resortu Najboljše plaže za otroke na Hrvaškem 7+ sanjskih plaž za družine z otroki na Hrvaškem giphy10 Koliko napitnine pustiti v različnih državah? 11zipworld2606c London bo dobil najhitrejši urbani zipline na svetu · · ·