BeFunky-collage
V zraku · buzz buzz

Nič nenavadnega ni, če se zvezdniki odločijo za lepotne posege, da bi bili videti mlajši. Novi nosovi in polnejše ustnice nas več ne presenetijo, niti ne navdušijo. A se tudi med zvezdniki najdejo ženske, ki se staranja ne bojijo in brez skrbi rečejo “ne” botoksu ter ne gredo pod nož.

Nekateri modeli in igralke se spoštljivo, graciozno starajo. V tem članku vam predstavljamo lepotice, ki se staranja ne bojijo.

Isabella Rossellini

V enem izmed intervjujev je igralka dejala, da lepotnih posegov ne odobrava. Njen recept za mladostni videz je mešanica organske hrane in dobra krema za obraz.

Sharon Stone

Sharon Stone telovadi 4- do 5-krat na teden, kreme za obraz pa naj bi kupovala kar v nadavni drogeriji. V intervjuju je zatrdila, da nikoli ni imela plastične operacije.

Brooke Shields

Model in igralka pravi, da je z botoksom poskusila, a z rezultati ni bila zadovoljna. K lepotnemu kirurgu se ne misli odpraviti: boji se, da bo izpadla kot Joker.

Salma Hayek

Salma je v večih intervjujih povedala, da nikoli v življenju ni bila na lepotni operaciji.

Jodie Foster

Jodie Foster meni, da moderna družba ženske sili, da se spreminjajo glede na modne trende. Igralka je proti plastičnim operacijam, gub pa se ne boji.

Andie MacDowell

Andie MacDowell je prepričana, da ne rabi ne botoksa, ne plastičnega kirurga. Raje skrbi za kožo in živi zdravo.

Emma Thompson

Igralka je skupaj s svojim stanovskima kolegicama, Kate Winslet in Rachel Weisz, ustanovila British Anti-Cosmetic Surgery League. Botoks je označila za norost in ga ne priporoča prav nikomur.

Sigourney Weaver

Igralka je pred kratkim dejala, da se rada stara in da gube niso nič groznega.

Lauren Hutton

Supermodel iz 70. let prejšnjega stoletja je ponosna na svoje gubice. Že od svojega 22. leta uporablja kokosovo olje.

Halle Berry

Igralka trdi, da nikoli ni obiskala plastičnega kirurga. Halle Berry je ljubiteljica športa, na svoje Instagramu deli fotografije svojih športnih podvigov.

Michelle Obama

Žena nekdanjega predsednika ZDA se prav tako še ni poslužila plastične operacije.

Cindy Crawford

Top model skrbi za svojo kožo in redno telovadi. Rada ima mikrodermabrazijske maske, uproablja kremo za sončenje in hranilne izdelke.

Julianne Moore

Julianne pravi, da ji za staranje ni mar. Igralka vadi jogo in obožuje kardio vadbo.

Meryl Streep

Merly Streep pravi, da ne odobrava plastične kirurgije. Njen videz dokazuje, da so ženske kot vino: starejše so, boljše so.

Sissy Spacek

Tudi Sissy ni nikoli šla pod nož, a pravi, da nima nič proti retuširanju fotografij.

Sophie Marceau

Francoska igralka ni nikoli drastično spremenila svojega videza. In to, kako je bila lani videti na podelitvi filmskih nagrad César samo dokazuje, da lahko še vedno pošteno navduši.

Isabelle Huppert

Isabelle se spoštljivo stara. Njena skrivnost odličnega videza je kombinacija kakovostnih ličil in elegantna oblačila.

Juliette Binoche

Francoska igralka se velikokrat posmehuje ženskam, ki obožujejo botoks in prsne vsadke. Za boljši videz priporoča pitje večje količine vode.


Mladoporočenca obiskala 33 držav – nevesta ves čas nosila poročno obleko Mladoporočenca obiskala 33 držav – nevesta ves čas nosila poročno obleko portland-843606_1920 Zato bodo olimpijske igre v Tokiju 2020 posebne Kakšni so človeški organi pod mikroskopom? Kakšni so človeški organi pod mikroskopom? 10 nenavadnih dejstev o življenju v starem Egiptu 10 nenavadnih dejstev o življenju v starem Egiptu · ·