Našli smo obutev za tvoj dan: ti natikači Crocs so narejeni za neveste
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vsaka nevesta si želi blesteti in biti posebna na svoj poročni dan – s temi natikači Crocs boš zagotovo tudi ti.

Razprave o tem, ali so natikači Crocs najgrši čevlji na svetu, niso dobile epiloga. A, z gotovostjo lahko potrdimo, da so udobni in to, če smo iskreni, potrebuje vsaka nevesta na poročni dan. Če misliš, da boš cel dan lahko stala v visokih petkah, kar pozabi!

Na spletni strani Etsy je uporabnica princesspumps ustvarila natikače Crocs, ki so posebej narejeni za neveste. In splet je ponorel, saj ljudem ni jasno, zakaj bi kdo želel nositi natikače na svoj poročni dan. V komentarjih pod izdelkom so se zvrstila številna mnenja, eden od uporabnikov pa je zapisal: ”Zažigte jih. Zažgite jih, takoj.”

Ti natikači Crocs niso navadi, temveč so okrašeni z bleščicami. Bele barve so, kar pomeni, da jih verjetno nihče niti ne bo opazil pod poročno obleko. In ta prestiž na stopalnih te bo stal, saj boš morala odšteti skoraj 110 evrov. Ampak! Poroka je le enkrat!

Galerija: Crocs za neveste

Crocs za nevesteOdpri galerijo
Ženske jih obožujejo: 10 načinov, kako nositi lasnice (špangice) Ženske jih obožujejo: 10 načinov, kako nositi lasnice (špangice) hm porocne obleke H&M s kolekcijo poročnih oblek od 60 evrov dalje … in te so čudovite! kopalke 2019 Ženske kopalke 2019: neon kopalke, ki so dokaz, da je svetlejše preprosto boljše SD_02_T52_6669P_B4_X_EC_2i Ponesrečene bikinke s “krvavim madežem” za tiste dni v mesecu