Nasveti vizažistov, kako pravilno nanesti ličila, da trajajo cel dan (tudi z drogerijskimi izdelki)
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ni pomembna kakovost ličil, ki jih uporabljate, temveč način, na katerega jih nanašate – vizažisti svetujejo, kako pravilno nanesti ličila, da trajajo cel dan.

Če se ličite vsak dan, se vam je potem gotovo že zgodilo, da so se vaša ličila “stopila” že uro potem, ko ste jih nanesli na obraz. In za to naj ne bi bila kriva njihova kakovosti, temveč način, na katerega jih nanašate.

Vizažisti pravijo, da bi morali upoštevati nekatere korake za nanašanje ličil, ki bodo poskrbeli, da vaša ličila trajajo cel dan. Tudi, če so v vaši kozmetični torbici drogerijski izdelki!

Kako nanesti ličila?

Pripravi kožo in začni z dobro bazo. Preden nanesete osnovno, je pomembno, da očistite obraz z vodo in ga dobro osušite. Nato nanesite osnovo, ki bo poskrbela za to, da bodo vaša ličila ostala na mestu cel dan. Pomembno je, da izberete osnovo, ki je primerna vaši polti in tipu kože.

Nanašajte ličila z ustreznimi čopiči. Naloga čopiča ni zgolj to, da razmaže ličila po obrazu, tevem poskrbi tudi, da se bakterije in dodatna olja z vaših dlani ne prenesejo na kožo obraza. Upoštevajte navodila, čemu je namenjen določen čopič.

Nanašajte ličila v slojih. Pri tem je pomembno, da upoštevate pravilo manj je več. Če želite, da ličila dalj časa trajajo, je priporočljivo, da nanesete osnovo, puder, puder v prahu, bronzer in osvetljevalec. Vendar naj ne bo vaš obraz kot fasada!

Uporabljajte osnovo na vekah. Večina žensk uporablja korektor za veke, namesto osnove, ki je boljša izbira, ker ne bo oslabela pigmentacije senčil. Osnova bo torej poskrbela, da senčilo traja dal časa.

Uporabljajte šminke v barvi vaših ustnic. Preden nanesete šminko na ustnice, jim določite obliko z barvico, nato nanesite šminko, ki je iste barve kot vaše ustnice. Na tak način bodo vaše ustnice ves čas videti, kot da so sveže namazane.

Ne pozabite na fiksator. Ko zaključite z ličenjem, ne pozabite na sprej za utrjevanje ličil, ki bo poskrbel za to, da bodo ta trajala cel dan.

To se zgodi, če se nehaš ličiti ... To se zgodi, če se nehaš ličiti … Cel čas jih uporabljaš, a ne veš: vonj teh petih stvari izboljša razpoloženje Cel čas jih uporabljaš, a ne veš: vonj teh petih stvari izboljša razpoloženje Lady Gaga One skrbijo za svojo lepoto: 10 zvezdnic, ki so videti ODLIČNO tudi brez ličil cover-shower Se tuširaš prepogosto? Prenehaj takoj!