MSDGOWI EC001
V zraku · buzz buzz

Če bi morali opisati 50. leta prejšnjega stoletja, bi verjetno omenili hladno vojno med Združenimi državami Amerike in Sovjetsko zvezo? Elvis Presley je postal svetovna zvezda. Poslali so tudi prve satelite v orbito. Zagotovo pa niste vedeli, da so v revijah ženskam svetovali, kako zapeljevati moške. Morda tudi vam pomaga kakšen nasvet.

V revijah o življenjskem slogu lahko najdete številne nasvete, na kakšen način zapeljati moškega. Če pa se vrnemo v 50. leta prejšnjega stoletja, ugotivmo, da so ženske iskale pot do moškega srca na čisto drugačen način. Uporabnik Facebooka Kim Marx-Kuczynski nas je na to spomnil, saj je kupil revijo McCall’s iz leta 1958, v kateri svetujejo, kako na 129 načinov najti moža.

Avtor članka nas uvodoma obvesti, da je v Združenih državah šestnajst milijonov žensk, starih sedemnajst let, ki niso poročene. Zato je založnik prosil 16 ljudi, naj oblikujejo strategije, ki bi jih lahko osamljene ženske uporabile, da bi pritegnile pozornost moških. Uvodoma jih naučijo, kje najti moškega in kako mu nakazati, da jih opazi. Ko so opažene, se morajo naučiti, kaj storiti, da bodo videti dobro. In seveda, kako ga navsezadnje tudi osvojiti.

Med prebiranjem nasvetov, ki smo jih zbrali v galeriji, vam bo jasno, da so se časi neverjetno spremenili. A kakšna zlata pravila se obdržali tudi danes in jim marsikatera ženska verjetno strogo sledi.

Galerija: 129 načinov, kako najti moža

1Odpri galerijo

Smešne naslovnice glasbenih albumov iz Jugoslavije Bizarne naslovnice glasbenih albumov iz Jugoslavije, ki so jih poslušali tvoji starši Stvari, ki jih morate storiti v mladosti 27 stvari, ki jih morate storiti, dokler ste še mladi M00003131211_94045 (1) Zvijače iz restavracij, na katere vedno znova nasedeš in zapraviš več Če teh 7 stvari vpliva nate, si morda duhovno nadarjena oseba Če teh 7 stvari vpliva nate, si morda resnično duhovna oseba · · ·