7. North Shore,
Oahu, Havaji
Utrip mesta · destinacija

Strokovnjaki za potovanja pri National Geographic vsako leto pripravijo seznam najboljših destinacij, ki bi jih morali obiskati v naslednjih 12 mesecih. In letošnja izbira je odlična. Tukaj so destinacije, ki bi jih po National Geographicu v 2018 morali obiskati.

Od Etiopije do Gruzije, Irske in Čil – strokovnjaki ene od najbolj priznanih revij na svetu so izbrali tiste destinacije, ki bi jih v 2018 preprosto morali obiskati. Nove pustolovščine, okusna hrana, razgibano življenje domačinov ter pester živalski svet – to so dejavniki, ki so nedvomno vplivali na odločitve pri National Geographicu. Zdaj pa hitro pokukajte v galerijo in izberite naj destinacijo 2018.

Galerija – National Geographic izbral najboljše destinacije za 2018

21. Ruaha National Park, TanzanijaOdpri galerijo

542c2ece88b9fb30_MCDHAPO_EC030_H Božič lahko zdaj preživite na pravi Bradavičarki 2015_08_16_Drsalisce_Bled_rend_04 Blejsko drsališče z razgledom: najbolj romantično drsališče pri nas Film and Television V hotelu Plaza imate priložnost, da živite kot Kevin iz Sam doma vipp-shelter-exterior-9-0_2 Vipp: hotelska veriga nekoliko drugače · · · · ·