natgeo4-1100x733
V zraku · buzz buzz

Eden od najpomembnejših fotografskih natečajev se je nedavno iztekel ter nam ponudil paleto dih jemajočih fotografij. National Geographic je izbral najboljše popotniške fotografije 2017. Nedvomno so imeli izjemno težko nalogo, saj so vse fotografije izjemne – stopničke pa so le tri. Zmagovalne fotografije ter fotografije, ki so prejele posebno pohvalo žirije, si lahko ogledate v tem članku.

Težko pričakovani rezultati najuglednejšega fotografskega tekmovanja National Geographic so končno znani tudi širši javnosti. Udeleženci so tekmovali v treh kategorijah: fotografije narave, mest in ljudi. V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate, katere so najboljše popotniške fotografije 2017. Prav vse, brez izjeme, so naravnost čarobne.

National Geographic: najboljše popotniške fotografije 2017:

The Power of Nature, Sergio Tapiro Velasco (1. mesto kategorija narava)Odpri galerijo
Screen Shot 2017-08-02 at 11.41.09 copy In a Heartbeat: kratki animirani film, ob katerem boste zajokali genij Tako nek genij spreminja newyorške ulice Strogo prepovedano: največje napake, ki jih lahko narediš na prvem zmenku Strogo prepovedano: največje napake, ki jih lahko narediš na prvem zmenku shutterstock_241896625 Zakaj moramo ugasniti telefon, ko gremo na letalo? · · ·