Reiko Takahashi: Mermaid // “Bila sem srečna, ko sem zagledala (rep) kita že ob prvem dnevu potapljanja blizu japonskega otoka Kumejima.”
V zraku · buzz buzz

Mesta, narava in ljudje – vsega tega včasih ni mogoče videti na lastne oči in izraziti z besedami, zato je dovolj, da pogledate te fotografije in jasno vam bo, kako zares neverjeten je naš svet. To so najlepše fotografije s tekmovanja National Geographic Travel Photographer of the Year 2018.

Kot vsako leto je tudi letos potekalo tekmovanje National Geographic Travel Photographer of the Year, na katerem so izbrali najboljših 10 fotografij. Fotografi so se potegovali za nagrade v treh kategorijah: narava, mesto in ljudje. Veliko nagrado so podelili fotografinji Takahashi, ki je posnela rep plavajočega kita na japonskem otoku Kumejima.

Kako so videti najboljše fotografije, si oglejte v nadaljevanju. Opise poleg fotografij so zapisali avtorji.

Galerija slik – Najlepše fotografije

Reiko Takahashi: Mermaid // “Bila sem srečna, ko sem zagledala (rep) kita že ob prvem dnevu potapljanja blizu japonskega otoka Kumejima.”Odpri galerijo
shutterstock_666964153 To je 10+ najvplivnejših ljudi na internetu na svetu tatuji Ta tetover vam naredi tatu po lastni izbiri. Bi si upali? Kako se pravilno opravičimo? Že celo življenje se napačno opravičujemo Kako se pravilno obrne rolica toaletnega papirja? Večno vprašanje: kako se pravilno obrne rolica toaletnega papirja? · · · · ·