monica-belluci-stil-kapak
V zraku · odnosi

Nekatere ženske so že po naravi prave zapeljivke, lahko gre za njihovo obnašanje, lahko za njihov videz. A nikar ne izgubite upanja. Skrivnosti zapeljevanja se lahko tudi naučite. In to so mali triki, ki se jime bo mogel upreti noben moški.

Kateri so triki, ki se jim ne more upreti noben moški? S čim mu boste zmešale glavo? Vedno se zavedajte, bodite to, kar ste, saj se celo življenje ne boste mogle pretvarjati (najbrž tudi ne boste želele?). Lahko pa s pomočjo teh trikov nadgradite svojo igro in osvojite moškega svojih sanj.

Bodite sproščene.

Ne dovolite si, da je vaša glavna skrb, ali se bo iz tega rodila resna veza. Ženske, ki razmišljajo le o tem, deluejo obupano in zahtevno, moškim pa to ni preveč privlačno. Obstajajo namreč ženske, ki, ko vidijo privlačnega moškega, takoj pomislijo, da je to njihova sorodna duša.

Ženskost

Definicija uspešenega zapeljevanja je preprosta – bodite ženska v pravme pomenu besede: oblečite se kot ženska, delujte ko ženska, hodite kot ženska. Naučite se, da med hojo poplesujete, dodajte svojemu glasu žametni ton, govorite tišje in globlje – vse to je moškim zelo privlačno. Bodite previdne in skrivnostne.

Privlačna IN pametna

Res je, da moške najprej privlači atrkativni videz, a želijo si tudi žensko, s katero se bodo lahko pogovarjali. Pomembno je, kaj imamo v glavi. Izobražujete se in ga zapeljite s svojo pametjo. To je tudi najboljši način, da moškega ob sebi obržimo.

Naučite se umetnosti spogledovanja.

Če želite “flirtati” z moškim, se morate to tudi naučiti. Pokažite, da vam je mar, a ne pretiravajte. Nežen nasmeh, rahlo nagibanje glave in diskretno smejanje na njegove šale so znak, da vas zanima in da uživate v njegovi družbi. In zapomnite si: pretirano smejanje in dotikanje se ne bo razumelo kot zapeljavanje, kvečjemu kot “ponujanje”, kar pa lahko moškega odvrne.

Ne hitite s spolnostjo.

To je področje, kjer je treba narediti dva koraka naprej in nato enega nazaj. Lahko ga strastno poljubite, nato pa se malce umaknite. On naj vas osvaja, pustite mu, da pride na pol poti, nato pa se od njega malce oddaljite. Glavna značilnost zapeljevanja je odlaganje užitka, saj je čakanje najboljši afrodiziak.

Umirite svoja čustva.

Moški ne marajo žensk, ki imajo pretirane izbruhe čustev, zato jih poskusite nekoliko umiriti. Če naredi nekaj, kar je za vas neprimerno in žaljivo, ne kričite, ne divjajte. Namesto tega vdihnite in bodi te mirne ter zbrane. Povejte mu, da tega ne boste prenašale.

Samopoštovanje je ena ključnih stvari, zaradi katere vas bodo moški imeli radi, zato nikar ne pristajate na kompromise, ki so za vas slabi. Na koncu imejte vedno v mislih, da ste ve na prvem mestu in če se boste ljubile in spoštovale, vas bodo tudi ljudje okoli vas!

shutterstock_1077066692 Delovne veščine, ki jih cenijo najboljši delodajalci 3+ lastnosti tvojega partnerja, ki veliko povedo tudi o tebi 3+ lastnosti tvojega partnerja, ki veliko povedo tudi o tebi 3 bistvene stvari, ki bodo zelo, zelo izboljšale vajin seks 3 bistvene stvari, ki bodo zelo, zelo izboljšale vajin seks 10 skrivnosti dolge in uspešne zveze, ki ti jih nihče ne pove 10 skrivnosti dolge in uspešne zveze, ki ti jih nihče ne pove