Navade, ki vodijo v prepad: to te postara, zato se temu izogibaj
V zraku · buzz buzz

Ob polnih omarah oblačil, obutve, ličil in modnih dodatkov pridejo tudi takšni dnevi, ko nase nadenemo kombinacijo, ki ne izžareva ravno naše prave podobe. Verjetno veste, da stil in oblačila, ki jih nosite, vplivajo na vašo samopodobo? Tukaj je sedem navad, ki se jih izogibajte, če ne želite, da vašim letom dodajo še deset let.

Z izbiro točno določene modne kombinacije podzavestno sprejemamo tudi določen lastnosti, povezane z njo – če torej izberemo kose, ki nas spominjajo na starejšo žensko, se bomo tudi mi v njih tako počutili. Če tega učinka ne želite doseči, se potem obvezno izogbijate tem stvarem!

To te postara, zato se temu izogibaj …

Široka oblačila

Široka oblačila so udobna, a ste v njih lahko videti težji in večji. Izogibajte se jim, če želite delovati mladostno. Izberite oblačila, ki ustrezajo vaši velikosti in tako poudarite svoje najboljše lastnosti.

Vrat

Izberite raje majico (srajco, bluzo), ki bo razkrila vaš vrat. S primernim izrezom ste lahko videti mlajši, zato se izogibajte majicam, ki zakrivajo vaš vrat in prsni koš. Če ste starejši in imate gube, potem storite ravno obratno.

Krila

Prekratko krilo lahko hitro prestopi mejo dobrega okusa. S predolgim krilom pa ste lahko videti starejši. Izberite krilo do kolen, v katerem boste videti sveže, mladostno in zapeljivo.

Puloverji

Če se še tako ne morete ločiti od debelega puloverja, se mu boste morali odpovedati. Če seveda želite delovati mlajše. Še posebej če gre za temno barvo. Namesto tega izberite jakno ali suknjič.

Šal

Šal lahko še najslabšo modno kombinacijo dvigne na novo raven, a ne nosite ga vedno. Z njim ste videti starejši, saj vam zakriva vrat. Kot že omenjeno, naj bo vaš vrat odprt.

Ličila

Temnim in močnim ličilom se bo treba odpovedati, če ne želite delovati starejše. Premočna šminka poudari gube okoli vaših ust(nic), s pretemnimi senčili pa so vaše oči videti bolj zgubano. Z nevtralnimi odtenki senčil in balzamom za ustnice boste videti mlajše.

Samoporjavitev

Pojavitev telesa s sprejem je nekaj, čemur se morate izogibati, če ne želite poudariti vseh področji na vašem obrazu, ki jih želite zakriti. Izberite raje kakšen drug način, s katerim boste dosegli naravno, temno barvo.

g_b1beef3ffcb050339052278739f52c37_2_1400x1100 Fascinantne fotografije enojajčnih dvojčkov, ki dokazujejo, da si le niso tako podobni Navada, ki vama mora preiti v kri: 5+ razlogov, zakaj je jutranji seks BOLJŠI od kave Navada, ki vama mora preiti v kri: 5+ razlogov, zakaj je jutranji seks BOLJŠI od kave scott-broome-1241099-unsplash Ta 3 astrološka znamenja se iz zelo zanimivega razloga poročijo mlada, si med njimi? Ai285x4 1. april: najbolj posrečene prvoaprilske potegavščine, ki jih morate poskusiti · · ·