Ne bodi takšna oseba: 3+ tvoje lastnosti, ki ljudi spravljajo ob živce
V zraku · buzz buzz

Vsake oči imajo svojega malarja. To velja tako na področju romantičnih odnosov kot tudi na področju bežnih poznanstev in prijateljstva. Nekateri ljudje nam dišijo, drugi pa pač ne. Neka oseba lahko na nas takoj naredi dober vtis, našemu prijatelju pa se zdi zoprna. Čeprav je težko s prstom pokazati, katere so tiste lastnosti, ki so med vsemi nepriljubljene, za nekatere lastnosti vemo, da znajo iti okolici na živce.

Pretirana uslužnost: Prijaznost, altruistično vedenje in pripravljenost priskočiti na pomoč drugim so lastnosti, ki so v vsakem kontekstu dragocene. Pretirana uslužnost pa velikokrat zamaskira druge motive kot zgolj željo po pomoči – takrat se drugi velikokrat sprašujejo, kaj je skrita agenda, ki jo bomo nekoč zahtevali v zameno za pomoč. 
Hvaljenje: Hvaljenje s tem, koga poznamo in s katerimi pomembnimi osebami se družimo, ima zelo negativni učinek na naše odnose z drugimi. Vsi se radi tu in tam pohvalimo in to je človeško, pretiravanje pa sogovorcu da občutek, da ni pomemben za nič drugega, kot da nas posluša. 

Nepismenost: Nepismenost nikakor ne govori nič inherentno slabega o človeku, a zna iti določenim ljudem precej na živce.
Zavračanje komplimentov: Ljudje, ki se samokritizirajo ves čas, so lahko za okolico naporni. Takrat morajo drugi namreč skrbeti, da se ti ljudje dobro počutijo in jih zasipavajo s komplimenti, ki pa redko padejo na plodna tla. 


J. K. Rowling odkriva, kaj je ključ do uspeha J. K. Rowling odkriva, kaj je ključ do uspeha 10 skrivnostnih krajev, ki jih nikoli ne bi smeli odkriti. 10 skrivnostnih krajev, ki jih nikoli ne bi smeli odkriti Tega nikakor ne smeš imeti v denarnici, ker prinaša revščino Tega nikakor ne smeš imeti v denarnici, ker prinaša revščino shutterstock_347398841 10 skritih dejstev o hotelih, ki jih ne veste, a bi morali ·