shutterstock_206090806
V zraku · buzz buzz

Dandanes so plastične operacije in podobno popravljanje videza nekaj povsem običajnega. Predvsem popravki nosu, liposukcija ter povečanje prsi je nekaj, s čimer se srečamo na vsakem koraku. Novi postopki pa so omogočili tudi bolj nenavadne plastične operacije. Ko boste prebrali ta članek, ne boste verjeli, kakšne plastične operacije so vedno bolj priljubljene.

Kakšne plastične operacije so vedno bolj priljubljene:

Presaditev las

Presaditev las je možno narediti na kateremukoli delu telesa. Najbolj pogosta je seveda presaditev las na glavo. Vendar pa se nekateri odločijo tudi, da bi radi bili videti bolj moško, in si na prsi dodajo nekaj dlak.

Izdelava mišic

Za popolno telo se vam ni treba več mučiti z zdravo prehrano ali pa se vsak dan potiti v lokalnem fitnesu. Danes lahko ta videz dosežete že s preprosto (a drago) lepotno operacijo. Na žalost ne boste s tem nič bolj močni – le od daleč boste videti nekoliko bolje.

Translokacija maščobnih oblog

S translokacijo maščob ni več treba uporabljati silikonskih vsadkov. Lepotni kirurgi izčrpajo maščobo iz mest, kjer je je preveč, in jo vbrizgajo v drug del telesa (npr. zadnjico).

Izdelava jamic na licih

Mnogi si želijo, da bi se jim ob nasmehu na licih izrisale prisrčne jamice. Danes za to ne potrebuješ genetske podlage, temveč preprosto opraviš lepotno operacijo. Na žalost pa je ta proces nepovraten.

Operacija popka

Mnogi gredo pri lepotnih operacija v pretirane podrobnosti – ena izmed takšnih je na primer operacija popka.

Povečanje oprsja za dva dni

Precej neverjetna iznajdba je možnost povečanja prsi, ki pa traja le dva dni. V oprsje lepotni kirurg vbrizga posebno tekočino, ki prsi poveča za kar dve košarici. Tekočina po dveh dneh razpade in prsi se povrnejo v svojo normalno velikost.

Sprememba barve oči

Barvo oči si je možno spremeniti s silikonsko protezo, ki je lahko poljubne barve. Postopek je možno ponoviti ter si tako izbirati barvo oči na skoraj tako preprost način, kot je barvanje las.

PREBERITE ŠE: Zakaj se nagnemo, ko se poljubljamo?

Vsadek obrvi in trepalnic

Vsakodnevno urejanje obrvi in mazanje trepalnic je zamudno opravilo. Zato se marsikatera ženska odloči za trajno podaljšanje trepalnic in oblikovanje obrvi.

Plastična operacija glasu

Kirurgi lahko s posegom spreminjajo višino glasu. Da ga znižajo, v glasilke vbrizgajo botoks, da ga zvišajo, pa opravijo laserski poseg.

Before-Midnight-2 9 ‘pravil’ za vroče dolgoletno razmerje, ki jih mora poznati vsak par kristopher-roller-188180 18 idej za novoletne zaobljube shutterstock_624832211 Zakaj je novo leto zares priložnost za nov začetek? O pristanku na luni je govoril je Jules Verne. 12 vznemirljivih napovedi iz knjig, ki so se uresničile ·