Beyoncé - Instagram
V zraku · buzz buzz

Selena Gomez je morda kraljica Instagrama, toda Beyoncé je tista, ki za eno Instagram objavo dobi največ denarja. Z njo zasluži več, ko bi vi v treh življenjih skupaj.

Nedavno smo pisali o paru z Balija, ki potuje po svetu in je za eno fotografijo, ki jo objavi na spletu, plačan devet tisoč ameriških dolarjev. Če ste zavidali njima, vas bo razneslo od zavisti, ko vam izdamo, koliko za objavo na Instagramu zasluži Beyoncé. Vsi vemo, da so zvezdniki mastno plačani za objavljanje oglasov na svojih spletnih profilih, toda cena, ki jo ima Beyoncé Knowles je nezaslišana. Čeprav nima največ sledilcev – kraljica Instagrama je v tem pogledu pevka Selena Gomez –, pa je plačana več kot en milijon (!) ameriških dolarjev na objavo.

PREBERITE ŠE: Beyoncé x Topshop – kolekcija športnih oblačil Ivy Park

Do tega podatka se je dokopalo podjetje D’Marie Analytics, ki je hkrati ugotovilo, da je njen vliv še dodatno narasel po objavi nosečniške fotografije, ob kateri je naznanila, da pričakuje dvojčka, s katero je sprožila pravo evforijo. Ta objava je do zdaj tudi najbolj všečkana objava v zgodovini Instagrama (trenutno ji je ”like” stisnilo že skoraj 11 milijonov uporabnikov Instagrama). Pred tem je bila s 6,6 milijona rekorderka prav Gomezova. Slednja ima sicer 116 milijonov sledilce, Beyoncé pa 98,8, pri čemer je zanimivo, da slednja ne sledi nikomur. Niti mami in sestri ne.

BeyoncéOdpri galerijo
BeFunky Collage Edinstveni dvojčici s svojim videzom osvajata internet ''Neodgovoren'' oče Je to najbolj neodgovoren oče na svetu? Ne obsojajte ga prehitro! 100 let stari triki, ki so uporabni še danes 100 let stari triki, ki so uporabni še danes Zaslužek s spanjem Sanjska služba: z ležanjem v postelji lahko v dveh mesecih zaslužite 16 tisoč evrov · ·