Ne delaj panike: 7 normalnih stvari, zaradi katerih se prepirajo vsi pari
V zraku · odnosi

Včasih se nam zdi, da vsem drugim romantični odnosi tečejo kot po maslu, ravno pri nama pa se tako zelo zatika. To seveda ni res. Čisto vsi smo krvavi pod kožo, ravno zato pa so tudi vsi odnosi tu in tam naporni – če se kdaj skregata, imej v mislih, da morda vajino prepir sodi med 7 normalnih stvari, zaradi katerih se prepirajo vsi pari.

Pomanjkanje spolnosti

Ko minejo medeni meseci zaljubljenosti in skupaj zakorakata v resnično življenje, polno obveznosti in skrbi, je normalno, da pridejo obdobja, ko spolnost nekoliko usahne.

Prezaposlenost s telefonom

Elektronske naprave so blagoslov in prekletstvo sodobnega življenja. Veliko parov se prepira zato, ker sta preveč časa na svojem telefonu in s tem dajeta občutek, da drug drugega ignorirata. Če to teži tudi vaju, je dobro, če se o tem pogovorita in skleneta nek kompromis.

Skrb za dom

Odkar so se ženske emancipirale in ni več samoumevno, da ves čas skrbijo za dom, se je v partnerske zveze pretihotapil nov vir prepirov: kdo bo danes poskrbel za dom?

Skrb za otroke

Pri skrbi za otroke se prepiri lahko zapletejo malo bolj, kot pri pomivanju posode. Pri slednjem je nekako mogoče na pravičen način razdeliti delo, otroci pa zahtevajo toliko časa in pozornosti, da je nemogoče delo razdeliti na pravična dela.

Samoumevnost

V vsakem paru pride do občutka, ko se en ali drugi začne počutiti samoumevnega. To je zelo boleče in je pravilno, da drugi partner temu prisluhne ter poskuša to nasloviti.

Pogrevanje juhe

Pogrevanje juhe oziroma prežvekovanje starih, že zdavnaj neaktualnih dogodkov, je lahko za odnos destruktivno. Zato je toliko bolj pomembno, da težave razrešujeta sproti. Ko so enkrat zastarele, jih je veliko težje predelati.


kako je videti ljubezen ko nihce ne gleda Umetnica pokaže, kako je videti ljubezen, ko nihče ne gleda 7 močnih stvari, ki jih morate vsak dan reči partnerju 7 močnih stvari, ki jih morate vsak dan povedati partnerju S takšnimi ženskami moški najpogosteje varajo partnerke S takšnimi ženskami moški najpogosteje varajo partnerke Če misliš, da se dobro ljubiš, preveri, ali imaš te lastnosti! Če misliš, da se dobro ljubiš, preveri, ali imaš te lastnosti! ·