jonathan-borba-Fa8xXVzkkXc-unsplash
V zraku · odnosi

“Ljubim te, a ne zgolj zato, ker si, kar si, ampak tudi zato, kar sem jaz, ko sem s teboj.” – Roy Croft

Zaslužiš si dolga, iskrena sporočila, ki ti jih ne more poslati kdorkoli, ker vsebujejo del tebe, ne pa kratka, občasna, brez repa in glave. Zaslužiš si takšna, ki opisujejo tvoje podrobnosti, ki jih drugi ne opazijo, morda jih ne opaziš niti sam, ampak on/-a jih.

Zaslužiš si besede, ki ti ogrejo dušo, ko te mrazi in ti dajejo moč, ko si na tleh. Zaslužiš si besede, zaradi katerih se vsak dan smehljaš in tiste, ki te spomnijo na tvojo vrednost. Tiste, zaradi katerih veš, kako te ljubijo ter tiste, zaradi katerih verjameš v ljubezen.

Ne zaslužiš si priložnostnih zmenkov. Zaslužiš si dolge pogovore o tem, kaj imaš v mislih. Nekoga, ki bi s teboj rad prepotoval svet. Ljubezen, ki pomirja tvoje srce in um.

Zaslužiš si ljubezen, ki te ne pusti v ugibanjih ali vprašanjih, ljubezen, ki ne vzbuja dvoma, ali te bo oseba zapustila. Zaslužiš si zaspati vsako noč, s prepričanjem, da si zanj/zanjo edina oseba, da si edina in vedno boš. Osebo, ki te nikoli ne bo zamenjala, ker nisi del, ki se menja, ampak ljubezen njenega življenja. Zaslužiš si ljubezen, zaradi katere ne moreš spati, ker je tako čarobna in strastna.

Ne zaslužiš si biti ljubljen polovično! Zaslužiš si, da te ljubijo z vsem srcem.

Ne zaslužiš si nekoga, ki ni prepričan v svoja čustva. Nekoga, ki je zmeden in se ne ve odločiti kaj bi, ali ne bi naredil ali čutil. Nekoga, ki meni, da ni pravi čas ali, da ni pripravljen na nekaj resnega.

Zaslužiš si nekoga, ki se je pripravljen boriti zate, ki ne uporablja nesmiselnih opravičil. Ne potrebuješ nekoga, ki mu nisi prioriteta, ki ti ne posveča pozornosti, ali nekoga, ki je vedno preveč zaposlen, da bi si vzel čas zate.

Zaslužiš si, da si nekomu čas, da si mu zaklad, razlog, da verjame v ljubezen. Bodi nekomu razlog, da poruši vse svoje zidove, ki jih je zgradili okoli sebe.

Zaslužiš si nekoga, ki se bo vsak dan vračal k tebi, nekoga, ki te ne bo zapusti, ko ne bo vse popolno in sončno, nekoga, ki te bo ljubil v nevihtah, ki se bo noro boril in zaljubil vate. Nekoga, ki te bo skozi čas ljubil vedno bolj in bolj.

Nekoga, zaradi katerega boš spoznal/-a, da je ljubezen lahko čarovnija!

william-randles-UQM35Q6ZXx8-unsplash (1) Pogrešam te, a si zaslužim, da grem naprej devon-divine-xKYqQy4sTkM-unsplash Nehaj iskati ljubezen: dovoli ji, da ona najde tebe! alexander-krivitskiy-tfpMhLFcgq0-unsplash Prava ljubezen pride tiho: tako prepoznaš resnično in usodno ljubezen! hannah-gullixson-g3RJyJTq4sE-unsplash Če želiš biti srečen … ohrani svoje osebno življenje čim bolj zasebno! · · · ·