Nebula Capsule II: prvi žepni kino velikosti in oblike pločevinke piva
V zraku · tehnologija · gadgeti

Anker je močno izboljšal prenosni projektor Nebula Capsule II, ki je v prvi različici lani požel odobravanje kupcev. Ko preberete, s kakšnimi posodobitvami se ponaša, vam bo jasno, zakaj ga imenujejo ‘žepni kino’.

Prvo različico Ankerjevega projektorja je odlikovalo preprosto upravljanje z njim, žal pa je imel projektor slabšo ločljivost 480p. Zato so ga močno izboljšali. Ustvarili so projektor Nebula Capsule II, katerega velikost ‘projicirane’ slike ostaja enaka – diagonala je lahko velika 2,5 metra, ločljivost pa je izboljšana na 720p. Podvojena je tudi svetlobna moč, ki je narasla na 200 lumnov.

V svetu projektorjev ta naprava ni v samem vrhu najboljših, saj vendarle govorimo o majhni in baterijsko napajani napravi, ki, če jo uporabljamo v zatemnjenem prostoru, zagotovi dovolj svetlo sliko. V ohišju ni le projektor, temveč so tudi zvočniki, ki zagotovijo dvakrat močnejši zvok – zvočni gonilniki imajo namreč nazivno moč 8W.

Ko projektorja ne potrebujete, lahko napravo uporabljate tudi kot prenosni zvočnik s podporo Bluetootha in Wi-Fi-ja. In vse to podpira baterija s 10 tisoč mAh, kar je dovolj za triurno delovanje.

Galerija slik – Nebula Capsule II

Nebula Capsule IIOdpri galerijo

Untitled Lenovo Z5 Pro: telefon brez zareze, z ‘drsnim’ mehanizmom Knops: zamaški za ušesa, ki vas bodo obvarovali pred nadležnim zvokom iz okolice Knops: zamaški za ušesa, ki vas bodo obvarovali pred nadležnim zvokom iz okolice Honor Magic 2 Honor Magic 2: telefon, ki ima šest kamer Royole FlexPai Royole FlexPai: prvi prepogljiv telefon, ki je lahko tudi tablica · ·