Nedolžne skrivnosti: stvari, ki jih moški prikrivajo ženskam
V zraku · odnosi

Kaj ti tvoj dragi prikriva?

Preden vržeš puško v koruzo, razmisli, kako lahko prispevaš k vajinemu odnosu. Poskušaj razumeti, zakaj partner počne določene stvari, tudi če o njih ne govori. To je izziv, ki ti ga bomo malček olajšali …

To so stvari, ki jih moški prikrivajo ženskam …

1. O tvojem fizičnem videzu ne bo govoril.

Predstava o telesu je občutljiva tema, saj so ljudje pod vplivom družbe nagnjeni k početju različnih stvari, da bi dosegli popoln videz. Moški se tega zaveda in, ker ne želi prizadeti tvojih čustev, svoje ISKRENO mnenje o tvojem videzu raje zadrži zase.

2. Ne sprašuj ga o družinskih težavah in delu.

Moški se pogosto vedejo “frajersko”, saj hočejo dokazati, da imajo vse vajeti v svojih rokah, tudi če ne gre vse po načrtih. Če se ukvarja z družino, z delom ali s svojimi prijatelji, lahko to pomeni, da se sooča s kakšnim problemom, a o njem ne želi govoriti. Vsaj v tem trenutku NE! Pusti ga, a se prepričaj, da je vse v redu z vajinim razmerjem, saj lahko zunanji spori vplivajo tudi na vajin odnos.

3. Ni takšen, kot se predstavlja, da je.

Verjela ali ne, tudi moški imajo težave s svojim videzom, tako kot ga imajo ženske. Razlika je v tem, da oni o tem ne govorijo veliko!

4. Pogosto je jezen ali žalosten.

Včasih ni vredno razpravljati, zato raje ostane tiho. A iz njegovih oči lahko vidiš, da je jezen ali razburjen, vendar se preprosto ne želi boriti.

5. Nekoč je bil prevaran

Moški nikoli ne bodo priznali, da so nekoč bili prevarani. Priznanje, da jih je neka ženska vlekla za nos, bi zanje pomenilo, da niso stvari imeli pod nadzorom, zato te informacije raje obdržijo zase. Ne želijo ustvariti vtisa slabiča.

6. Njegove posteljne fantazije so nore

Morda ima rad tvoja stopala?  Bi rad preizkusil novo igračo, ki si jo kupila? Ne glede na to, kako dobro se imata v postelji, bo gotovo prihranil zase nekaj hudih fantazij, ki jih želi poskusiti s teboj. Komunikacija je ključnega pomena, zato se pogovorita o tem, kaj mu je všeč, in deli z njim, kaj imaš ti rada. Nikoli ne veš, to lahko v vajino spolno življenje prinese popolnoma nove dimenzije.

7. Kaj njegovi prijatelji mislijo o tebi?

Na koncu dneva je pomembno, kaj tvoj moški misli o tebi, a vsi vemo, da veliko moških želi ‘odobritev’ za vajino razmerje tudi od svoje družine in prijateljev. Če niso najbolj zadovoljni, teh podatkov zagotovo ne bo delili s teboj. Zaradi tega razloga moški nikoli ne govori o prijateljih in njihovih mnenjih.

8. Briše zgodovino brskanja na napravah.

Vsi si želimo zasebnosti. Moški v odnosih niso nobena izjema, zato ne želijo, da bi imela dostop do stvari, kot so zgodovina brskanja ali gesla. Verjamejo, da jim zaupaš in jih ne preverjaš.

9. Kakšna je njegova finančna situacija?

Odraščanje je težka stvar, računi se kopičijo, kritje vseh življenjskih izdatkov pa je za marsikaterega moškega težavno. Težko priznajo, da nimajo denarja, zato se izognejo napetostim in informacije o svojem računu raje zadržijo zase.

1371078_ps-i-love-you-wallpapers Tvoj bo do konca življenja: to naredita in moški te nikoli ne bo prevaral … 9 nedolžnih skrivnosti, ki jih ženske prikrivajo od moških. 9 nedolžnih skrivnost, ki jih ženske prikrivajo moškim shutterstock_583263517 Seks, ki ga težko pozabiš: 5 poz, ki jih poskusita, ko sta utrujena ali lena Ko ne zadostujeta drug drugemu: 4 vprašanja, ki vama povedo, ali je odprto razmerje smiselno za vaju Ko ne zadostujeta drug drugemu: 4 vprašanja, ki vama povedo, ali je odprto razmerje smiselno za vaju · · · ·