rakicevic-nenad-522310-unsplash
V zraku · odnosi

Privlačnost je osnovana na mnogih temeljih – in videz je le eden izmed njih. V veliki meri nas ljudje privlačijo tudi zaradi načina vedenja, energije, ki jo oddajajo, majhnih detajlov, ki jih naredijo edinstvene, in občutkov, ki jih v njihovi družbi doživljamo. V članku si lahko preberete, katere so nefizične stvari, ki pritegnejo vašega partnerja glede na njegovo astrološko znamenje.

Ste se kdaj vprašali, katere so nefizične stvari, ki pritegnejo vašega partnerja glede na njegovo astrološko znamenje? Verjetno ne, vendar pa je to zagotovo zelo zanimivo vedeti. Preberite si članek in najdite odgovor.

Oven – odločnost

Ovni imajo obilo energije in so zelo spontani, zato potrebujejo partnerja, ki z njimi deli njihovo ljubezen do dogodivščin. Najbolj jih pritegnejo odločni ljudje, ki se upajo postaviti zase.

Bik – čutnost

Biki so zelo zvesti in zaupljivi. Pri partnerju jih zelo privlači, če je ta čuten – tako na fizični kot nefizični ravni.

Dvojčka – smisel za humor

Dvojčki so zapletena bitja. Radi imajo zabavo, hkrati pa znajo biti v pomembnih trenutkih smrtno resni in zbrani. Nekaj pa je jasno – pri partnerju dvojčke najbolj privlači dober smisel za humor.

Rak – zvestoba

Raki od vsega najbolj cenijo zvestobo. Zvestobe ne pričakujejo le do sebe, temveč jim je na partnerju še posebej všeč, če so zvesti do svojim prijateljem in družini.

Lev – kreativnost

Levu vlada sonce, kar pojasni od kod jim toliko energije in razigranosti. Pri svojemu partnerju lev najbolj cenijo kreativnost in spontanost.

Devica – skrb zase

Device so zelo pozorne na vsak detajl. Pri svojem partnerju zelo cenijo, če je sposoben skrbeti zase, še posebej na področju zdravja in fitnesa.

Tehtnica – sproščenost

Tehtnice so pravi hipiji med astrološkimi znamenji. Cenijo mir, ljubezen in harmonijo ter so za to zelo dovzetne. Pri partnerju jih najbolj privlači njihova sproščenost.

Škorpijon – inteligentnost

Škorpijoni želijo partnerja, ki ima strast do življenja in zna izkoristiti priložnosti. Pri drugih jih najbolj privlači njihova naravna inteligentnost.

Strelec – avanturistična naravnanost

Strelci so večni popotniki. Nič jih ne navduši bolj kot načrtovanje novih potovanj. Tudi pri partnerju jih od vsega najbolj privlači njihova avanturistična naravnanost.

Kozorog – delovna etika

Kozorogi imajo visoke standarde in cilje tako zase kot za partnerja, ki si ga izberejo. Pri svojem partnerju najbolj cenijo njihovo predanost delu.

Vodnar – pronicljivost

Vodnarji so zelo inteligentni in v ničemer ne uživajo bolj kot v dobri debati. Pri partnerju jih najbolj privlači njihova pronicljivost in dojemljivost.

PREBERITE ŠE: 6 očitnih znakov, da še zmeraj nisi prebolela bivšega

Ribi – občutljivost

Ribe so čustvene in zelo radodarne. Pri partnerju cenijo njihovo občutljivost, sposobnost empatije in veliko srce.

yoann-boyer-156510-unsplash Če nekdo na papirju daje dober vtis, še ne pomeni, da je tudi pravi zate Ključna vedenja, ki ti izdajo, ali si ob iskreni ali neiskreni osebi Ključna vedenja, ki ti izdajo, ali si ob iskreni ali neiskreni osebi Nisi jo želela poslušati: 4 mamini nasveti, ki so bili še kako RESNIČNI Nisi jo želela poslušati: 4 mamini nasveti, ki so bili še kako RESNIČNI Ne laži sama sebi: znaki, da nisi prebolela bivšega Ne laži sama sebi: znaki, da nisi prebolela bivšega · ·