summer_slide_26
Utrip mesta · destinacija

V objemu Švicarskih Alp se na 1.700 metrih razprostira visoko tehnološki eko resort Whitepod z nenavadnimi kupolastimi počitniškimi hišicami, ki ustvarjajo edinstveno doživetje tako v zimskem, kot poletnem času.

Pionerski koncept arhitekturno osupljivih “šotorov”, imenovanih “pods”, nameščenih na lesenih platformah, skriva tradicionalni interier, napredno izolacijo in sistem ogrevanja ter kopalnico s svojim vodnim virom. Skupino 15 hišic pozimi pokrivajo zaščitne ponjave, poleti pa zelena streha. Poleg sproščujočega pogleda na čudovite okoliške Alpe in Ženevsko jezero, resort nudi še 7 kilometrov zasebnih smučarskih stez, restavracijo, bar ter welness z japonsko kopel in finsko savno. Whitepod tako poskrbi za ravno pravšnjo mešanico pomirjajočega preživljanja v naravi in aktivnega počitnikovanja.

PREBERITE ŠE: Eko hotel za vse romantične duše

Odpri galerijo
naslovnaA Destinacija: Antibes – velika dama glamurja francoske riviere se vrača Foto: Tahiti.intercontinental Bora Bora Intercontinental resort je pravi eko raj na zemlji Foto: Hi consumption 12 razkošnih počitniških “spotov” nad vodo, ki jih morate obiskati Procida, Italy. Neverjetne destinacije, za katere je slišal le redkokdo ·