Kaija3
V zraku · buzz buzz

Kaija Straumanis je ime še ene fotografinje, ki navdušuje s svojo izvirnostjo. Ameriška umetnica je študentka, ki je posnela zelo zanimive avtoportrete, ki so v hipu postali viralni.

Na fotografijah Kaija Straumanis pozira z različnimi objekti, ki zelo graciozno trčijo z njeno glavo. Brez dvoma gre za zelo izvirne avtoportrete, s katerimi je fotografinja postala svetovno znana. Najboljša stvar fotografij pa je verjetno to, da so posnete v najboljšem možnem trenutku. Na vsaki ji je namreč uspelo ujeti trenutek trka in kljub njenem pomečkanemu obrazu, njene oči ostanejo neverjetno osredotočene. Kaija je s fotografijami med drugim želela uprizoriti tudi trenutek, ko te kot tona opek (ali čevelj), zadane odlična ideja ali realizacija o nečem.

Odpri galerijo
calvin Seibert 9 Peščeni umetniški gradovi, ki osupnijo Mini Museum lahko postavimo kar na mizo. Foto: Mini Museum Mini Museum – poučen, prenosen in za v žep! babica-cover 91-letno babico prikazal kot superjunakinjo Slika 7-Ryder in Cash Zvezdniki kot hipsterji, rockabillyji in polni tetovaž · ·