Nenavadno sedalo HiLo
Utrip mesta · dom

Oblikovalski studio Box Clever iz San Francisca navdušuje z novim sedalom HiLo. Nenavadno sedalo HiLo je prilagojeno vsakdanjemu življenju zaposlenega v takšni ali drugačni pisarni, kjer mu narava dela narekuje, da vse več časa preživi za pisalno mizo. A posledice čezmernega sedenja se kažejo v poškodovani hrbtenici in v bolečinah v križu. Sedalo HiLo je tako oblikovano na način, ki ujame popolno ravnotežje med napornim stoječim položajem in med sedenjem ter tako optimizira zdrav način opravljanja dela zaposlenega.

Nenavadno sedalo HiLo odgovarja na pomemben izziv v sodobni delovni kulturi. V današnjem svetu vse več časa preživimo za papirji in računalniki, zato se zahteve po zdravem delovnem okolju eksponentno višajo.

V zdravo delovno okolje pa bolj kot kadarkoli spada tudi pravilna drža med sedenjem. Na to vprašanje je s svojim izdelkom HiLo odgovoril tudi oblikovalski studio iz San Francisca Box Clever. Oblikovali so sedalo HiLo, ki uporabnika spodbudi, da zavzame udoben in zdrav položaj med sedenjem in stoječo držo.

PREBERITE ŠE: Spyndi: prilagodljivi stol tisočerih obrazov, ki ga sestavljate kot puzzle

 

Višino sedala je mogoče prilagoditi, poleg tega pa lahko uporabnik izbira med različnimi barvami izdelka. Sedalo HiLo zavzame malo prostora, je enostaven za premik na druge delovne prostore in uporabnika spodbuja pri zavzemanju zdrave, hrbtenici prijazne drže.

Spyndi - stol, ki ga ukrojimo po meri Spyndi: prilagodljiv stol tisočerih obrazov, ki ga sestavljate kot puzzle Pametna jedilna miza SmartSlab SmartSlab: pametna jedilna miza, ki kuha, hladi pijačo in polni telefon Ikea je cene svojih izdelkov postavila v kontekst. Ikea: domiseln oglas, ki plastično ponazarja, kako cenovno dostopni so njeni izdelki Šilce Polaroid Shot Glass Polaroid Shot Glass Cube – šilce z nastavkom za športno kamero ·