Čokolada
Utrip mesta · kulinarika

Japonska oblikovalska hiša Nendo je potem, ko je bila s strani pariškega Maison & Objet razglašena za oblikovalca leta, naredila nekaj najlepših primerkov slastne čokolade geometrijskih oblik. Šlo bi naj celo za najlepšo čokolado na svetu.

Nendo, oblikovalska hiša, ki je zaslužna že za nekaj najlepših sladolednih tort, se je odločila, da podobno stvar stori še s čokolado – naredili so namreč številne male trufle, ki prihajajo v geometrijskih oblikah. Najlepša čokolada na svetu je tako v obliki številnih različic kock in njihovih okvirjev. Pariški Maison & Objet je Nendo razglasil za oblikovalca leta 2015. Kot del časti so oblikovali salon za obiskovalce prihajajočega sejma pohištva in oblikovanja, prav tako pa so jih zadolžili za serijo čokolade, ki bo izdana obiskovalcem. Najlepša čokolada na svetu bo na voljo le v omejeni izdaji – 400 škatel čokolade bo naprodaj v salonu Maison & Objet v Parizu od 23. do 27. januarja 2015.
Pohitite!

PREBERITE ŠE: Kam po najboljšo čokolado v Evropi?

V galeriji si oglejte najlepšo čokolado na svetu.

ČokoladaOdpri galerijo
naslovna_final OMV in posebna akcija – vsestranska posoda Pyrex Screen Shot 2015-01-14 at 13.18.52 Popoln zločin: Kako ukrasti en kos cele pice, ne da bi kdo opazil Vhod v nov lokal, ki privablja avstralske hipsterje. McDonald’s v Sydneyu odprl lokal z zdravo prehrano The Corner Sadno-zelenjavni smoothie Savna klub Breza: zdravi in lahki obroki v novem letu 2015