kopalke 2019
Utrip mesta · moda · ženska moda

Tukaj je še en trend za ženske kopalke 2019. Letos boš tako na plaži žarela v pravem pomenu besede – kateri model neon kopalk je tvoj najljubši?

Vremenske razmere nam ta hip niso naklonjene, četudi smo že zakorakali v pomlad. Četudi se zdi, da ni pravi čas za razmišljanje o morju, soncu in kopalkah, je najbolje, da si ravno zdaj omisliš nove bikinke in na tak način odženeš dež in privabiš sončne žarke.

Trendi napovedujejo, da bo letošnja moda v znamenju žarečih barv – neon se je pritihotapil v čisto vsak modni kos in ni nenavadno, da si je svoj prostor izboril tudi v svetu kopalk. In videti je presneto dobro, saj dokazuje, da je svetlejše zares boljše!

V galeriji smo zbrali kopalke, ki vključujejo čisto različne neon barve, modele in vzorce. Najdi svoj najljubši model in začni sanjati o poležavanju na plaži ali ob bazenu.

Galerija: ženske neon kopalke 2019

Charlotte pink mix and match crinkle triangle bikini top Odpri galerijo
SD_02_T52_6669P_B4_X_EC_2i Ponesrečene bikinke s “krvavim madežem” za tiste dni v mesecu sandali 2019 Ženski čevlji 2019: najlepši sandali za letošnje poletje coachella 2019 Coachella 2019: to so najboljši stajlingi z glasbenega festivala 5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo 5 modnih trendov, ki jih moški ne marajo, a se jim ženske ne odrečemo ·