neon rabbit
Utrip mesta · moda · ženska moda

Za slovensko znamko Neon Rabbit stoji Irina Milijić, njeni nahrbtniki pa so domišljeno drugačni, dizajnersko dovršeni, sodobno urbani, kovinsko odsevni in 3D-piramidasti.

Pustite, da vas Neon Rabbit popelje v časovni stroj oblikovanja. Dolge resice iz 70., kasete iz 80., R&B glasba 90. let in kovinski odsevni materiali iz prihodnosti. Ste za zlato in svetlikajoče se ali ste bolj za mat in črno? Vse to so navdihi, ki so razlog za nastanek ekskluzivnih izdelkov, ki premorejo visoko kakovost, lahkotnost nošenja in kombiniranja z oblačili. Izbirate lahko med nahrbtniki iz umetnega usnja ali bombaža. Primerni so za različne posebne priložnosti ali pa kar tako, za preprosto popestreno življenje.

Ne glede na to, ali je vaš izbor retro kul ali futuristično šik nahrbtnik, od prav vsakega prodanega Neon Rabbit Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana nameni denarno donacijo.

Galerija – slovenski nahrbtniki Neon Rabbit

Slovenski nahrbtniki Neon RabbitOdpri galerijo
ženske kopalke Kako letos nositi kopalke kot modni kos? IMG_7281 Slovenske kopalke Masha: zapeljive in unikatne rdeča barva Rdeča barva pomlajuje in optično zožuje najbolj bizarne kopalke So to najbolj bizarne kopalke tega poletja? · · · · ·