cover
V zraku · trend

Oblikovalec Ignas Survila je svojo ustvarjalno žilico kanaliziral v kompakten in ultralahek skiro, ki je verjetno prav na račun svoje peresnosti ali pa morda mestne udomačenosti, dobil ime »Golob« (»Pigeon«) in je rojen za to, da boste na njem žareli. Tudi od sreče, ne zgolj vizualno, saj bo vožnja z njim udobna kot drsenje čolna po morski gladini.

Neonsko obarvan skiro se z enim samim potiskom noge prelomi na pol in ga je zaradi svojih ergonomskih linij moč nositi na ramah. Ignas je prepričan, da bo z njim potovanje z ene točke na drugo prava mala avantura, saj ga poleg drznega videza krasijo še posebna koleščka, na ramena katerih pade vso breme tresljajev in udarcev, tako da boste lahko uživali v vpijanju okolice in ne diplomirali iz lukenj in kamenčkov na pločnikih. Ko pa preklopite na hojo, ga boste enostavno vrgli na rame in roke povsem razbremenili nošenja.

Vitek kot manekenka.Odpri galerijo

Preberite še: Fondi copati, ki se popolnoma prilegajo našim stopalom

COVER Navijaško navdušenje z obarvanimi brazilskimi trendi cover-lonelyplanet Lonely Planet Ljubljano uvrstil na 2. mesto med evropskimi destinacijami cover Instagramirane Adidas superge 19 Supermarket concept store v Berlinu · ·