neonsko
Utrip mesta · moda

Neonsko črtalo za oči je nov najboljši prijatelj vseh ljubiteljic nenavadnih in vpadljivih načinov ličenja. Instagramski mojstri ličenja so izumili poseben način nanosa barv in tekstur, ki povzroči neverjetne neonske barve. Neonsko črtalo za oči je najbolje uporabljati v kombinaciji s temnimi odtenki senčil, saj tako neonska svetloba zasije v vsej svoji veličini.

Neonsko črtalo za oči je nova pogruntavščina Instagramskih virtuozov ličenja in eksperimentiranja. Takšen učinek lahko dosežete tako, da na oči kot osnovo nanesete belo ali svetlo sivo črto, ki jo prekrijete s poljubno svetlo barvo. Na okoliški predel nanesite temno senčilo, tako bo neonska črta zares izstopala. Navdihujoče fotografije si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Neonsko črtalo za oči:

PREBERITE ŠE: Bikiniji, v katerih boš videti kot Disneyjeva princesa

Neonska črta je primerna za vsak tip obraza.Odpri galerijo
Stan Smith – boost & primeknit Trend: adidas Originals je popularnim Stan Smith namenil “Boost” in “Primeknit” raised-by-wolves-fuck-off-slides-01 Raised by Wolves: natikači brez morale Simonetta Gianfelici 1 jpg Aprilska edicija MBFWLJ 2017 gosti svetovno modno zvezdo Simonetto Gianfelici unnamed (1) cover LJFW 2017 se seli na Ljubljanski grad · · · · · ·