Neprecenljivo modno doživetje #01 Urša Premik
Utrip mesta · moda

Zmagovalec Mastercard® nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje je postal Mario Dimitraškovič. Ljubljančan se je priložnosti za obisk največjega modnega dogodka izjemno razveselil in nanj dobro pripravil. Na srečanju z modno poznavalko in stilistko Majo Bulc je na prodajni razstavi MBFWLJ Showroom powered by Maxi izbral prepoznaven stajling.

Poleg modne preobrazbe je Mario na teden mode odšel z avtomobilom Mercedes-Benz in se na obisku MBFWLJ srečal z modnimi oblikovalci ter pokukal v zaodrje največjega modnega dogodka v Sloveniji. Da je bil večer popoln, je svoje neprecenljivo modno doživetje delil s svojo srčno izbranko.

Odpri galerijo

Mednarodni premijski teden mode MBFWLJ je že petič odprl svoja vrata. Obiskovalci niso skrivali navdušenja nad scenografsko zasnovo dvorane Kocka na Gospodarskem razstavišču, kjer sta v prostoru dominirala dva Mercedesova starodobnika. Prvo dejanje modnega spektakla sta odigrali Jelena in Svetlana Proković, ki s svojo blagovno znamko JSP navdušujeta že četrt stoletja. Izjemni modni performans je napovedal slikoviti konec tedna z modnimi presežki in glasbenimi posladki. Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je gostil tudi pop up festival #Kurzschluss, kamor je v goste prišla Sladica // DJ Zeds, DJ Goce // ter Shapeshifters ft. Sharkastique. Na uvodnem večeru MBFWLJ je bila podeljena že tretja mednarodno priznana strokovna nagrada Mercedes-Benz Fashion Award, ki tokratni zmagovalki Tjaši Zalar poleg denarne nagrade prinesel tudi predstavitev lastne kolekcije na prihodnji ediciji MBFWLJ in sodelovanje z uveljavljeno blagovno znamko Lee Cooper, ki je na voljo v blagovnici Maxi in prodajalnah Modiana.


Lisca & Ana Bucik Lisca & Ana Bucik: simpatični tandem Nike Flyleather: nov material, ki obljublja čistejši svet Nike Flyleather: nov material, ki obljublja čistejši svet mbfwlj Katere “it” kose moramo imeti v omari po mnenju modne stilistke? supermodeli 11 najlepših supermodelov 20. stoletja in kako so videti danes? · · · ·