Živali, ki zaspijo skupaj
V zraku · buzz buzz

Živali nas velikokrat presenetijo, saj so zmožne ustvariti prijateljstva, ki jih ne bi nikoli pričakovali. Še bolj nas ganejo, ko s svojimi nepričakovanimi prijatelji skupaj zaspijo.

Popoldanski počitek je nekaj najlepšega, še posebej v prenapolnjenem vsakdanu, s katerim se iz dneva v dan spoprijema marsikdo izmed nas. Še lepše je, če utrujeni zaspimo v varnem objemu naše/ga najdražje/ga. S tem se strinjajo tudi ljubke domače živali, ki se v klobčič stisnejo tudi z živalmi, s katerimi jih ne bi zaprli niti v skupen prostor, kaj šele položili v skupno ležišče. V galeriji preverite, da živalska ljubezen ne pozna meja, saj so živali zmožne ustvariti (spalna) prijateljstva, ki jih ne bi nikoli pričakovali.

PREBERITE ŠE: Fotografije neverjetno lepih živali z dvema različnima barvama oči

Živali, ki zaspijo skupajOdpri galerijo
Surrealne hiše Surrealen svet, ki mu vladajo strukturno nemogoče hiše Untitled-1 John Oliver: Zakaj prestavljamo uro na poletni čas? o-TOM-HANKS-JAMES-CORDEN-LATE-LATE-SHOW-facebook 2 Najboljše vloge Toma Hanksa v samo 7. minutah Edinstvena fotografija posneta ravno v pravem času. Fotografije posnete v pravem trenutku ·