Neretuširane fotografije Jasmine Tookes
Utrip mesta · moda · ženska moda

Znamka seksi spodnjega perila Victoria’s Secret si je privoščila že številne spodrsljaje v Photoshopu. Prav daleč nazaj zanje ni treba pobrskati. Samo spomnimo se lanskega primera, ko je manekenki manjkalo pol zadnjice ali ko smo se letos poleti spraševali, komu na fotografiji Marthe Hunt in Stelle Maxwell pripada komolec. Victoria’s Secret se je zato že mnogokrat znašla pod plazom kritik zaradi več kot očitnega in pretiranega retuširanja fotografij. Tokrat si niso želeli privoščiti iste napake in so fotografije Jasmine Tookes, ki bo letos na modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016 nosila sloviti modrček Fantasy Bra, objavili povsem neretuširane. Da, tudi Jasmine Tookes jih ima! Strije namreč.

Modna znamka Victoria’s Secret se je že velikokrat znašla pod plazom kritik, češ da s svojimi spretno in včasih manj spretno obdelanimi fotografijami postavlja nerealistične telesne ideale. Zgodovina je polna takih primerov, tokrat pa je ta znamka seksi spodnjega perila poskrbela za pozitivno zgodbo, ki ji gre zaploskati.

Kot smo nedavno izvedeli, je novopečena nosilka modrčka Fantasy Bra, ki je letos vreden tri milijone ameriških dolarjev in ga je oblikoval Eddie Borgo, Jasmine Tookes. Ta je medtem v modrčku, ki ga bo nosila tudi na prihajajoči modni reviji Victoria’s Secret Fashion Show 2016, tudi že pozirala.

PREBERITE ŠE: Victoria’s Secret Fashion Show 2016: tako je videti novi Fantasy Bra, modrček za tri milijone

Namesto retuširanih fotografij je Victoria’s Secret tokrat presenetila z neobdelanimi fotografijami, kjer se temnopolti manekenki – prvi Afroameričanki, ki nosi sloviti modrček po devetih letih – vidijo strije. Da, tudi ona jih ima. Navsezadnje je tudi Jasmine Tookes samo človek. In tako greste dekleta in ženske lahko spet mirno spati …

Galerija – neobdelane fotografije Jasmine Tookes, ko nosi modrček Fantasy Bra:

Neretuširane fotografije Jasmine TookesOdpri galerijo

Jasmine Tookes in modrček Fantasy Bra. Victoria’s Secret Fashion Show 2016: tako je videti novi Fantasy Bra, modrček za tri milijone naslovna-fotka-1000x500px-Lisca-Selection-Emotion (1) Nagradna igra Lisca: Podarjamo komplet spodnjega perila Lisca Selection katerih ženskih oblačil moški ne marajo Katerih ženskih oblačil moški ne marajo? max and co miss juno torbice MAX&Co. Miss Juno: torbice, ki se jim ni mogla upreti niti Olivia Palermo · · · · ·