shutterstock_1493699537 (1)
V zraku · astrologija

Katera astrološka znamenja nikakor ne sprejmejo, da je razmerja konec?

Obstajajo ljudje, ki ne prenesejo razhoda s partnerjem. Še vedno se ga oklepajo in ga ne izpustijo iz rok, hkrati pa se ne zavedajo, kakšno napako delajo! Katerih 6 astroloških znamenj zelo težko preboleva razhod?

Ribi

Redko se zgodi, da ribe hitro in zlahka zaključijo z razmerjem. Že v osnovi se rade držijo stvari iz preteklosti, zato bodo tudi tukaj ohranile sporočila, ki jih je napisal bivši ali bivša, vstopnice s koncerta, fotografije in videe … Vse to bo “prišlo prav”, ko se bodo odločile mučiti. Se pa vsaj zavedajo, da bivšega partnerja ni več ob njih.

Bik

To znamenje izjemno težko preboli razhod, a tega nikoli ne bo priznalo. Bik je zelo vztrajen, ko želi nekaj doseči, in če bi hotel, bi lahko tudi spoznal, da je razmerja konec. A raje joče sam, ko ga nihče ne vidi. Zakaj? Biki potrebujejo več časa, da gredo skozi proces žalovanja, šele nato lahko nadaljujejo.

Škorpijon

Škorpijon je zelo močan, a tudi zelo občutljiv. Ko se v nekoga zljubi, se strasti prepusti v celoti in težko pozabi. Že po naravi je precej ljubosumno znamenje, še posebej pa se to vidi, ko ugotovi, da je partner šel dalje in ga prebolel.

Rak

Rak pogosto razmišlja o svoji preteklosti. Prav tako vse primerja s preteklimi stvari, tudi novo ljubezen, ki iz nekega razloga nikakor ne more biti tako dobra, kot je bil bivši. Včasih bi bilo morda dobro, da bi se rak vsaj za trenutek vrnil v staro razmerje, da bi sploh razumel, kaj se je v resnici dogajalo in zakaj sta se razšla.

Devica

Device morda tega ne bodo pokazale odkrito, vendar so zelo obsedene s svojimi nekdanjimi partnerji. Ne, niso tiste, ki bodo “čisto slučajno” poklicale bivšega ali pa “čisto slučajno” naletele nanj pred podjetjem, v katerem dela, a bodo pogosto razmišljale o tem, da bi.

Tehtnica

Tehtnica se vedno ukvarja z življenjem svoje nekdanje ljubezni. In njena radovednost jo pelje tako daleč, da na družbenih omrežjih preverja, kaj se dogaja v življenju bivšega ali bivše. Nikoli ne pove, kaj dejansko preverja in kako pogosto to počne. Nekateri bi to poimenovali “cyberstalker”, virtualni vohun, terapevti pa bi morda temu rekli obsedenost.


mohammad-faruque-0ZYPu-nLOwU-unsplash Najbolj poznana astrologinja vseh časov: samo ta 3 astrološka znamenja so res posebna amir-taheri-Rei0gcBnUjQ-unsplash (1) Njihova duša je čista in neokrnjena: 3 astrološka znamenja, ki imajo najlepše karakterne lastnosti bear-bed-blond-body-209941 Ima astrološko znamenje vpliv na to kdo in kakšen si v postelji?! ivan-dodig-R21SyyJDFgc-unsplash Top 5 najzvestejših žensk po horoskopu: to so vzorne žene! · ·