netflixrunner
V zraku · tehnologija

Minilo je kar nekaj časa, odkar so bili filmi ali TV serije nazadnje spremenjeni v 8-bitno igro, kjer se glavni junak premika sam. Na srečo je tu Netflix, ki bo (nepričakovano) zapolnil to praznino.

Televizijski velikan je pravkar izdal Netflix Infinite Runner z vašimi najljubšimi televizijskimi glavnimi junaki, kot so Pablo Escobar (Narcos), Piper Chapman (Oranžna je nova črna), Marco Polo (Marco Polo) in Mike Wheeler (Stranger Things).

PREBERITE ŠE: Top 100: najboljši filmi na Netflixu

Zamisel je popolnoma preprosta. Junak teče, vi pa za skok čez oviro pritisnete na preslednico. S serijo pa sta povezana tudi ozadje in glasba v igri; Escobar tako teče skozi kolumbijsko podeželje in zbira kokain ter skače čez policiste, Mike Wheeler pa skače čez ‘Papo’ in njegove stražarje ter zbira vaflje.
Najdete jo tukaj.
Igra je resno zasvojljiva, tako da se lahko za danes od produktivnosti kar poslovite.


Računalniški zaslon Dell 8K CES 2017: Od pikslov se zvrti – Dell predstavil računalniški zaslon 8K Samsung Notebook Odyssey CES 2017: Igričarski prenosniki Samsung Odyssey – Samsung zaplaval v igričarske vode Samsung Chromebook CES 2017: prenosnika Samsung Chromebook Plus in Pro z obilo mišic Prenosnik LG Gram 14 (2017) Novi LG Gram 14: peresno lahki prenosnik, ki nudi 24 ur avtonomije · · · ·