Neuhaus Kolodvorska
Utrip mesta · arhitektura

Vas zanima, kakšen bo novi butični luksuzni hotel Neuhaus, ki bo zrasel na Kolodvorski ulici, poleg poslopja Televizije Slovenija? To je prestiž, ki ga bo ponujal.

Neuhaus Kolodvorska bo prvi hibridni objekt pri nas, kar pomeni, da ga bodo sestavljala butični hotel in stanovanja. Tako bo na voljo 49 hotelskih sob in 7 prestižnih zasebnih stanovanj.

Stanovanja in hotelske sobe bodo imela razgled na mesto, funkcionalni tloris in vrhunski material. Namenjena bodo kupcem in gostom, ki si želijo veliko mero udobja, odlično formacijo prostorov in zasebnost. Vsa stanovanja bodo zastekljena z neprekinjenimi veliki okni od stropa do tal, ki bodo pritegnila čudovito naravno svetlobo.

Zasnovana bodo na minimalizmu in preprostih linijah, prostostoječa kad pa bo v spalni prostor vnesla kanček dramatičnosti. Parkirišča in klet bodo varovani, na voljo bosta kolesarnica in zasebno dvigalo. Seveda ne smemo pozabiti na zunanji ogrevan masažni bazen in veliko zazelenjeno teraso. V sklopu hotela bo tudi bar/lounge, ki bo ponujal koktajle, vrhunska vina in izbrane lahke prigrizke. V etaži bo à la carte restavracija. Predvidena predaja stanovanj je 2020.

Galerija: Neuhaus Kolodvorska

Neuhaus KolodvorskaOdpri galerijo

5 hisk za drobiz 5 hišk, ki bi jih lahko zgradil za drobiž Volvo-Living-Seawall-0-Hero Volvo je izdelal 3D-morski zid, ki rešuje morje pred onesnaževanjem To je največji 3D-natisnjeni betonski most na svetu! To je največji 3D-natisnjen betonski most na svetu! Valamar Collections Marea Suites, Poreč 7 impresivnih hotelov, ki se bodo v 2019 odprli na Hrvaškem · ·