Neumnost ne pozna meja: 20 neumnih vprašanj, ki smo jih zastavili Googlu
V zraku · buzz buzz

Vsak izmed nas se večkrat na dan zateče h Googlu po odgovore. Ljudje ga sprašujejo vse živo, recimo, kdaj v kinu igra naš film, kje in kdaj ima koncert naša priljubljena glasbena skupina, kateri pametni telefon je najboljši, kakšno kolo kupiti otroku, kako odstraniti klopa, kako izdelati domače zdravilo za grlo, kako speči orehovo potico, kakšno bo jutri vreme … Vmes pa se najdejo tudi kakšne cvetke, kot sta vprašanji, ali imajo pingvini kolena in ali lahko moški zanosijo, ob katerih se vprašamo, ali so ti posamezniki na stopnji paramecija. Oglejte si 20 najbolj neumnih vprašanji, ki so jih ljudje zastavili Googlu.

Vsi se zatekamo h Googlu po pomoč, po odgovore. Najsi gre za nakupe, za vreme, rezultate, modne nasvete, pa tudi nasvete zelo osebne narave. Gotovo ste Googla kdaj že vprašali kaj takega, kar si niste upali nikogar drugega. Stric Google pač ne obsoja, zato pa beleži. In beleži mnoštvo vprašanj, ki so naravnost neumna.

Ste vedeli, da mesečno Googlu ženske prek 90.000-krat zastavijo vprašanje, ali so noseče. Od kdaj je Google test za ugotavljanje nosečnosti? Neverjetno veliko ljudi ga tudi sprašuje, ali vetrovi kurijo kalorije oz. ali se lahko poročijo s svojim bratrancem/sestrično. Oglejte si serijo najbolj neumnih vprašanj, ki jih ljudje redno zastavljajo Googlu.

To je 20 najbolj neumnih vprašanj, ki so jih ljudje zastavili Googlu:

Psi, ki so si omislili bolj modno frizuro kot ti! Modne pasje frizure – psi pred in po obisku pasjega frizerja Popoln uslužbenec 8 znakov, da ste odličen uslužbenec Mobilna igra Pokemon GO je za vedno spremenila naša življenja Življenje pred in po Pokemon GO shutterstock_268173248 Le redki lahko s telesom naredijo teh 10 stvari. Ste med njimi? ·