cover-bazen-kontejner
Utrip mesta · arhitektura

Kanadsko podjetje je precej razburkalo strokovno javnost, ko je predstavilo bazen, ki za osnovo jemlje kar ladijski tovorni kontejner. A se tu z inovacijami na ustavijo. Bazen namreč lahko dobavijo z grelcem, ki mu vodo uspe ogrevati do neverjetnih 30 stopinj Celzija tudi pri zunanjih temperaturah do –10 stopinj Celzija. Ta lastnost naredi ta bazen uporaben skozi celo leto.

Za projektom stoji podjetje Modpools, ki je bazene načrtovalo tudi v smislu mobilnosti, kar pomeni, da se bazen da tudi preseliti.

Med drugimi inovativnimi rešitvami je tudi predelna stena, ki omogoča, da prostornino bazena zmanjšate in na primer v zimskih mesecih ustvarite ogrevan jacuzzi.

S pametno aplikacijo lahko upravljate temperaturo bazena, luči in masažne šobe. Seveda preprosto kar s svojim telefonom.

Cena bazena se začne pri 24.715 evrih. Za več tehničnih in drugih informacij obiščite spodnjo povezavo.

Galerija slik: Neverjeten bazen iz ladijskega kontejnerja

Neverjeten bazen Odpri galerijo
Stavba z emojiji Stavba na Nizozemskem dobila fasado, ki jo krasijo emojiji najlepši fitnesi 16 najlepših fitnesov na svetu Green-Magic-Homes-110-1020x610 Kako zgraditi okolju prijazno ‘Hobitsko’ hišo v manj kot treh dneh! hiše na drevesih za odrasle Hišice na drevesih za odrasle, v katerih bi z veseljem preživeli noč ali dve · ·