Coca-Cola slushy
V zraku · buzz buzz

Tega neverjetnega trika s Coca-Colo gotovo še ne poznaš! Coca-Cola je uporabna za marsikaj. Lahko je balzam za lase, čistilo, odstranjevalec neprijetnih vonjav, blažilec slabosti, eksplozivno sredstvo … Pa ste vedeli, da lahko iz nje pripravite tudi ”slushy” (po slovensko ledenko), zanimivo ledeno pijačo? Oglejte si, kako iz Coca-Cole izdelati privlačen posladek, ki je prava atrakcija. Vse, kar morate storiti, je, da jo za ravno prav časa postavite v zamrzovalnik. Trik deluje s katerokoli gazirano pijačo.

Coca-Cola je vsestransko uporabna in tukaj je nov zabaven trik s to priljubljeno gazirano pijačo, ki ga gotovo še ne poznate. S Coca-Colo lahko ne le odstranite rjo, očistite okna in perilo ter si umijete lase za videz s plaže, iz nje lahko pripravite tudi ”slushy” (ledenko). Postopek je sledeč. Plastenko Coca-Cole, ogreto na sobno temperaturo, dobro premešate in položite v zamrzovalnik za tri ure in četrt. To je za toliko časa, da pijača že zmrzuje, a še ni zamrznila. Ko jo potem previdno odprete in nalivate v kozarec, namesto tekočine dobite sladko ledeno brozgo.

PREBERITE ŠE: Lepotni trik: zakaj si dekleta na lase nanašajo Coca-Colo in zakaj si jo boš tudi ti?

Trik deluje tudi s katerokoli drugo sladko gazirano pijačo, kot so Cocta, Pepsi, Schweppes, Fanta in Sprite. Če to ni fantastičen način postrežbe pijače, potem ne vemo, kaj je! Kdo sploh še potrebuje ”slushy maker”!

Nenavadna snubitev Nenavadna snubitev: 148-krat jo je zasnubil, ona pa nič. Potem pa … Ko dolgočasne stavbe oživijo... Julien Malland: s freskami ”nad” dolgočasne fasade stavb Ko dekle fanta povabi na zmenek Zmenki: 3 razlogi, zakaj bi morala tudi dekleta na zmenke vabiti fante PicMonkey Collage Satirične ilustracije, ki jih bomo morali pogledati dvakrat · ·