slide_353848_3852981_free
V zraku · buzz buzz

Kaj dobiš, ko v isti lonec vržeš svoje najbolj nore ideje, ljubezen do fotografije in perfektno znanje Photoshopa? Martin De Pasquale, Photoshop čarovnik, je svet iz svojih najbolj divjih sanj, svet, ki se požvižga na marsikatero fizikalno zakonitost tostranstva, pretopil v odbite foto manipulacije in tako odgovoril na zastavljeno vprašanje.

To, da fotografi uporabljajo Photoshop je lanski sneg, a le redki gredo tako daleč, kot je šel ta argentinski digitalni umetnik in scenograf iz Buenos Airesa, ki je lastne fotografije spremenil v nemogoče stvarnosti s tem ko je sestavil več fotografij skupaj ali ustvaril nov Photoshop efekt. Nekatere slike so naravnost smešne, spet ob drugih boste dobili cmok v grlu saj so morbiden komentar na minljivost in ‘mehki trebuh’ telesa.

Eni imajo belo polt, drugi temno, spet tretji polt iz steklarne Rogaška.Odpri galerijo
Proces6 SP Brazilija: Sodobna umetnost z nogometno žogo produktivnost 6 nasvetov in bližnjic do večje produktivnosti cover2 26 najbolj bizarnih vozil iz celega sveta cover13 Ko vsakodnevni predmeti postanejo živi karakterji ·